ex-Smurflord Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, στην Θεσσαλονίκη ο Γιαπιτζόγλου (KG Guitars, έτσι?) μπορεί ν'αλλάξει radius σε ένα μανίκι? Δεν επιδρά αυτό πάνω στην κιθάρα κάπως?
alderbody Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, στην Θεσσαλονίκη ο Γιαπιτζόγλου (KG Guitars, έτσι?) μπορεί ν'αλλάξει radius σε ένα μανίκι? Δεν επιδρά αυτό πάνω στην κιθάρα κάπως? λογικα ολοι μπορουν, αρκει να γινεται... πχ, ενα πολυ λεπτο μανικι με 10" που θες να το κανεις ..7.25" ενδεχομενως να μην εχει κ πολυ ξυλο να "φαει"... ο κωστας παντως κανει τετοια κολπα. wood matters
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Το μανίκι είναι μιας Jackson Kelly, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν τα specs... Το κάνει όμως επιτυχημένα? ;D Μην κλαίω καραφτιαγμένη κιθάρα μετά! ;D
alderbody Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Το μανίκι είναι μιας Jackson Kelly, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν τα specs... Το κάνει όμως επιτυχημένα? ;D Μην κλαίω καραφτιαγμένη κιθάρα μετά! ;D και τι αλλαγη θες να κανεις? απο τι radius σε τι? ειναι πολυ flat και θες να το κουρμπαρεις η το αναποδο? wood matters
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Το ανάποδο. Το θέλω πιο flat...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Το ανάποδο. Το θέλω πιο flat... ...ολα γινονται... ;) wood matters
Gregorian Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Ωραια δουλεια παντως κανει και ο Τσελιος! Εχω ακουσει και αρνητικα και θετικα σχολια αλλα απο προσωπικη εμπειρια πιστευω οτι ειναι πολυ καλος τεχνιτης!
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Πάντως εγώ θεωρώ οτί οι τιμές για αλλαγή τάστων είναι εξωφρενικές! Μέχρι και 180€ μου έχουν πεί από κατάστημα... Γι'αυτό και θα παραγγείλω ένα σετάκι τάστα (11,90€ από εδώ), και θα επιχειρήσω να τα αλλάξω μόνος μου... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στη θεωρία φαίνεται αρκετά απλό, αν έχεις τα βασικά εργαλεία. Ad astra per alia fideles...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Το radius με το μανίκι δεν έχει να κάνει ρε παιδιά?!? ???
boukas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Πάντως εγώ θεωρώ οτί οι τιμές για αλλαγή τάστων είναι εξωφρενικές! Μέχρι και 180€ μου έχουν πεί από κατάστημα... Γι'αυτό και θα παραγγείλω ένα σετάκι τάστα (11,90€ από εδώ), και θα επιχειρήσω να τα αλλάξω μόνος μου... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Στη θεωρία φαίνεται αρκετά απλό, αν έχεις τα βασικά εργαλεία. Δεν είναι καθόλου απλό. Είναι η κλασική περίπτωση που στο βιντεο φαίνεται τόσο εύκολο, καθώς αυτός που το κάνει το κατέχει, αλλά στην πραγματικότητα απαιτεί πολύ δουλειά (ιδίως αν δεν το πολυκατέχεις). Έτσι δικαιολογείται και το γεγονός ότι αποτελεί 1 από τις ακριβές δουλειές και πιο απαιτητικές ταυτόχρονα, αν και το κόστος των υλικών είναι αρκετά χαμηλό. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση