The_Rover Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 μα ουτε και γω σε κατηγωρησα ουτε σου εκανα κριτικη.... απλά θέλω να σου πώ οτι οι radiohead γραφουν πολύ εκφραστική μουσική... που δεν είναι ευκολο για τον κάθε ένα να γράψει... και το κυριοτέρο γράφουν σε μία γλώσσα αν μη τι αλλο παγκόσμια η οποία είναι και η μιτρική τους....τωρα ενα ελληνικο συγκρότημα όσο ταλέντο και να έχει και όσο ωραία να είναι και η μουσική που γράφει οταν γράφει σε μια γλώσσα που δέν την καταλαβαίνουν πολλοι... είναι δεδομένο οτι θα έχει και ένα μεγάλο ποσοστό απιτυχίας learn to swim...
Room101 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 μα ουτε και γω σε κατηγωρησα ουτε σου εκανα κριτικη.... απλά θέλω να σου πώ οτι οι radiohead γραφουν πολύ εκφραστική μουσική... που δεν είναι ευκολο για τον κάθε ένα να γράψει... και το κυριοτέρο γράφουν σε μία γλώσσα αν μη τι αλλο παγκόσμια η οποία είναι και η μιτρική τους....τωρα ενα ελληνικο συγκρότημα όσο ταλέντο και να έχει και όσο ωραία να είναι και η μουσική που γράφει οταν γράφει σε μια γλώσσα που δέν την καταλαβαίνουν πολλοι... είναι δεδομένο οτι θα έχει και ένα μεγάλο ποσοστό απιτυχίας Συμφωνο, αλλα δε λεω αν καποιος μπορει να γινει διασημος αλλα αν μπορει να βρει χωρο να εκφραστει και να ακουστει σ αυτους που απευθυνεται??? Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα...
The_Rover Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 πάντα μπορείς να εκφραστείς και να ακουστείς είτε με το να υπογραψεις σε μια μεγάλη δισκογραφική είτε με το να μοιραζεις το cd σου έξω απο club και liveαδικα... το θέμα είναι αν νοιάζωνται οι υπόλοιποι για αυτο που έχεις εσύ να πείς... και στην προκειμένη περίπτωση πιστευώ πως όχι στην ελλάδα δεν θα καταφέρεις τίποτα... learn to swim...
spiegate7 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Καλά,είναι γνωστή πλέον η δυσκολία του να πιάσει ένα "ιδιαίτερο" συγκρότημα στην Ελλάδα...αν έχεις κάτι σε Ονειράμα(...και τ'@ρ%$δια μου κουνιούνται... :-X :-X) κάτι θα κάνεις..Anyway,στο θέμα μας.Αυτό που ζητάς είναι τι εξοπλισμός σου χρειάζεται ή πως να κάνεις την ηχογράφηση ώστε να ταιριάζει σε garage/art; Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον...
The_Rover Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 α και @ room101: το κείμενο σου βγαζε το έξω απο τα quote tags γιατί δν έβρησκα στην αρχή την απάντηση σου... learn to swim...
Room101 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Καλά,είναι γνωστή πλέον η δυσκολία του να πιάσει ένα "ιδιαίτερο" συγκρότημα στην Ελλάδα...αν έχεις κάτι σε Ονειράμα(...και τ'@ρ%$δια μου κουνιούνται... :-X :-X) κάτι θα κάνεις..Anyway,στο θέμα μας.Αυτό που ζητάς είναι τι εξοπλισμός σου χρειάζεται ή πως να κάνεις την ηχογράφηση ώστε να ταιριάζει σε garage/art; ακριβως... και τα δυο... Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση