Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Προφανώς και τον γνωρίζω προσωπικά και σε βεβαιώνω ότι χρειάζεται σκληρηή μεταχείρηση για να γίνει καλός άνθρωπος...

Την ομαλή ροή του forum που την είδες?, αυτή η "αναρχία" του Noiz είναι άλωστε και η ομορφιά του.

Εδώ δεν παρεξηγήθηκε ο Trigga, παρεξηγήθηκες εσύ? Ελπίζω να μην του έδωσες 4 μαζεμένες!!!!!!

Τϊποτα δεν του έδωσα, κι ούτε παρεξηγήθηκα...απλά μου έπεσε λίγο βαρύ το "χαζός" παραπάνω.

Χτυπάει κάπως άσχημα, δε βρίσκεις; :-\

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

θα ηθελα να μαθω που οφειλεται το -1 στο καρμα μου. με μια ματια που εριξα στα μηνυματα μου δεν βρηκα κατι που να το δικαιολογει. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια αχρηστα και βλακωδη ομολογουμενως θεματα που εχω ανοιξει στο περι ανεμων και υδατων. θα ηθελα λοιπον να ξερω ποιος και για ποιους λογους μοιραζει θετικο ή αρνητικο καρμα ωστε να κατανοησω, εστω και λιγο καθυστερημενα, τα ορια της λειτουργιας του forum.

Φιλικα, Δημητρης.

Δημοσιευμένο

θα ηθελα να μαθω που οφειλεται το -1 στο καρμα μου. με μια ματια που εριξα στα μηνυματα μου δεν βρηκα κατι που να το δικαιολογει. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια αχρηστα και βλακωδη ομολογουμενως θεματα που εχω ανοιξει στο περι ανεμων και υδατων. θα ηθελα λοιπον να ξερω ποιος και για ποιους λογους μοιραζει θετικο ή αρνητικο καρμα ωστε να κατανοησω, εστω και λιγο καθυστερημενα, τα ορια της λειτουργιας του forum.

Φιλικα, Δημητρης.

Γι 'αυτά τα θέματα, καλό είναι να στέλνεις πμ στους μοντς ή τον admin και να μην αποσχολείς το υπόλοιπο φόρουμ. Κάρμα μπορούν να δώσουν ή να αφαιρέσουν οι Modulators και οι gate keepers αν δεν απατώμαι. 

Βass is a state of mind...

Δημοσιευμένο

εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση. το να στειλω και στους 16 gatekeepers το βρισκω καπως υπερβολικο...

Take it easy. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν γαργάρα. Αργά ή γρήγορα θα απαντήσουν. ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...