nikosvaiou Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Ποιο ειναι καλυτερο synth για εναν αρχαριο το yamaha mm6 ή το roland juno d για funk και jazz παιξηματα στο σπιτι?
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 To X-50 της Korg... http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ με τον SPEEDHEEL, το X-50 είναι πολύ πιο σοβαρό synth από τα άλλα δύο και δεν έχει μεγάλη διαφορά σε τιμή. Αν πάλι επιμένεις σε Yamaha ή Roland, μάλλον το MM6 θα σου αρέσει παραπάνω γιατί έχει ένα σχετικά καλό σετ ήχων και είναι πολύ πιο καινούριο (καλό γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα). Υπόψιν, το MM6 έχει μηδαμινές δυνατότητες σε editing των ήχων του και των λοιπών παραμέτρων. Yes it is!!!
NemOOO Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Ως κατοχος του Juno-D θα σου πώ οτι πιθανα να σε ικανοποιήσει στους ηχους του για κάποιο καιρό...αλλά ειναι πολύ περιορισμενων δυνατοτήτων...Θα σου πρότεινα να ανεβασεις το budget σου και να κινηθεις σε κατι σε φαση korg X-50 (όπως είπαν και οι παραπανω...)... Τα πρότεινα και σε φίλο ο οποίος το αγόρασε και εχει μείνει κατα-ευχαριστημενος...επισης ψαξε και για τιμες σε μεταχειρισμενα korg triton...Ειναι πιθανο να βρείς κατι σε καλη κατασταση και σε χαμηλές τιμές.... Time is just a fraction of the sine.......
nikosvaiou Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδια ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας...Μπωρω να πω οτι με βοηθησατε πολυ...Και παλι ευχαριστω
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 TO MM6 MOY ARESE KAI EINAI EINAI MIKROYLI MOTIF ES,EIXEI KALO HXO TOSO KALO POY KATANTAEI EKNEYRISTIKO! KAI FISIKA EXEI KAI KALO SEQUENSER 8 CHANEL ME KALH LCD SCREEN KATATOPISTIKI.TA ALLA DEN ME ENTHOYSIASAN... :-X
prang Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 με την ξεροκεφαλιά μου δεν έχω πειστεί ακόμα, και συνεχίζω να προτιμώ το mm6 από οτιδήποτε έχετε προτείνει. αν έχει κάποιος το x-50 της Korg, ας ηχογραφήσει μερικά δείγματα, μερικές συγχορδίες, ή μερικά από τα preset, ή γενικώς ότι νομίζετε ότι αξίζει και ας τα ανεβάσει κάπου. Να μπορούμε και να συγκρίνουμε. Νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο. http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
pianistas78 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 X-50. Το έχω.ΦΟΒΕΡΟ!!!Πήγαινε να το δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση