fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Ενα λεπτο.......ξανακοιταξα το διαγραμμα αυτο (το οποιο κακως θεωρησα οτι κανει αυτα που λει οτι κανει ο duncan) και με μια πρωτη ματια εχω την εντυπωση οτι δεν προσφερει split αλλα απλη parallel-series conf......Δωσε μου λιγο χρονο γιατι για να εχει ΚΑΙ coil splitting χρειαζεται μαλλον DPDT switches κ το διαγραμμα περιπλεκεται... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Πραγματικά λυπάμαι τον κιθαριάρη που θα βγει στην σκηνή για να παίξει Pantera και Hypocrisy με στρατο.................. Φεντεριάρη έχεις δίκιο, μόλις το πρόσεξα και γω. LEGO people live in houses made of their own flesh.
taq Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Κώστα μου έχεις δίκιο και γω λυπάμαι την στράτο, να παίξει pantera!! ;D ;D ;D ;D Λοιπόν η λύση είναι μία, βάλε τους μαγνήτες σύμφωνα με το παραπάνω διάγραμμα. ... απλά δεν θα έχεις τα καλύτερα καθαρά, με αυτούς τους μαγνήτες στην bc rich.... αλλά θα έχεις καθαρά... In Fender Strat we trust!
panagiotis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά, μόνο ο superfunk απάντησε; ;D σορυ για το off topic αλλά.....ξαναματαπροσκυνώ.......είσαι θεός αγόρι μου! :D Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Τι έχεις πάθει εσύ με την πάρτη μου ρε Παναγιώτη; Αφου στο χω πει, δεν ταιριάζουμε, είμαι Ιχθύς με ωροσκόπο κάφρο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
panagiotis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Τι έχεις πάθει εσύ με την πάρτη μου ρε Παναγιώτη; Αφου στο χω πει, δεν ταιριάζουμε, είμαι Ιχθύς με ωροσκόπο κάφρο. damn! Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση