Subfire Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να στείλεις σήμα για αλλαγή του εφφέ σε rack προενισχυτή μέσω του PC??? απο το Nuendo ή το guitarRig?? ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να αλλάζει μαζί με το εφφέ του προενισχυτή και το εφφέ στο guitarRig....δυο σε ενα δηλαδη... www.myspace.com/subfireband
plusyear Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 γνωριζεις με ποιο midi command αλλαζει preset ο premp σου? αναθετεις το ιδιο και σε guitar rig και σε preamp κ αλλαζουν ταυτοχρονα απλα το midi out της καρτας παει στο midi in του preamp εγω αλλαζα preset με ενα midi keyboard ετσι σε rig και preamp -=Dream Within A Dream=-
Subfire Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 thanks μονο πές μου τι ακριβώς εννοείς midi command και πως θα το βρω και πιστεύω οτι θα τα καταφέρω... www.myspace.com/subfireband
plusyear Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 θα σου πω εγω πως το εκανα καθε πληκτρο απο το midi keyboard ''βγαζει'' ενα συγκεκριμενο CC command το καλο στο guitar rig ειναι οτι μπορεις και του βαζεις οποιος συγκεκριμενο CC command θες μεσω της επιλογης learn οποτε αν βρεις με ποιο CC αλλαζεις preset στον preamp σου κ βαλεις το αντιστοιχο στο guitar rig θα το καταφερεις Αν ελεγες ποιον preamp εχεις ισως μπορεσω να σε βοηθησω λιγο παραπανω -=Dream Within A Dream=-
Subfire Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Εχω το tech sansamp 1.1 και δεν εχω midi keyboard....απο το πληκτρολογιο γίνεται?? www.myspace.com/subfireband
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση