Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα κι'απο εμενα.Υπαρχει προβλημα με την ωρα,πχ. τωρα ειναι μια και μιση το μεσημερι και στο προφιλ μου εμφανιζει εννια και εικοσι Καλώς ήλθες aposperitis7. Μπορείς να πας στο προφιλ σου, (πατώντας π.χ. στο όνομά σου πάνω αριστερά στο post σου), διάλεξε το "ρυθμίσεις εμφάνισης" και εκεί που λέει "διαφορά ώρας" βάλε 0. :)
deadendmind Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 βασικα, ξαφνικα εμφανιζονται πανω τα καινουρια posts των thread και οχι κατω. Προσωπικα το βρισκω αβολο αυτο, γινεται να το αλλάξω η απο εδω και περα θα εμφανιζονται ετσι?
punksnotdead Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 βασικα, ξαφνικα εμφανιζονται πανω τα καινουρια posts των thread και οχι κατω. Προσωπικα το βρισκω αβολο αυτο, γινεται να το αλλάξω η απο εδω και περα θα εμφανιζονται ετσι? Μπορείς να το αλλάξεις απο το μενού <<Ρυθμίσεις εμφάνισης>> στο προφίλ σου.. Συγκεκριμένα, μην τσεκάρεις το <<Εμφάνιση πιο πρόσφατων μηνυμάτων στην κορυφή>>.. The lunatic is on the grass..
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Είδα και έναν που έχει karma -1! Τον Trigga! Eπίσης ο μεγεθυντικός φακός που βρίσκεται απάνω, αριστερά από το κουτάκι της αναζήτησης, ας φαίνεται σαν κουμπί που να λέει ότι είναι σύνθετη αναζήτηση γιατί έτσι περνάει στα ψιλά το χρησιμότερο εργαλείο του Noiz... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
aposperitis7 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα κι'απο εμενα.Υπαρχει προβλημα με την ωρα,πχ. τωρα ειναι μια και μιση το μεσημερι και στο προφιλ μου εμφανιζει εννια και εικοσι Καλώς ήλθες aposperitis7. Μπορείς να πας στο προφιλ σου, (πατώντας π.χ. στο όνομά σου πάνω αριστερά στο post σου), διάλεξε το "ρυθμίσεις εμφάνισης" και εκεί που λέει "διαφορά ώρας" βάλε 0. :) Ευχαριστω φιλε,το διορθωσα
elavd Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Βρηκα κι άλλο ένα "bug": Ενώ έχω επιλέξει να μην εμφανίζεται το email μου, παρόλα αυτά εμφανίζεται (κάτω από το avatar μου). Μήπως μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου είναι ψιλο-σοβαρό... www.facebook.com/YourPaintedSmile
boukas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 δε βλέπω τπτ εγώ!!! Αν είναι μόνο στο προφίλ αυτό το έκανε και παλιότερα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
The_Rover Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 ουτε και εγω βλέπω το mail σου παντως... learn to swim...
elavd Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 ουτε και εγω βλέπω το mail σου παντως... Δες τι βλέπω εγώ: www.facebook.com/YourPaintedSmile
boukas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 και πάλι δεν το βλέπω. Εσύ βλέπεις το δικό μου; Αν ναι τότε μπορεί να είναι κάποιο bug που να φαίνεται μόνο σε εμάς τους ίδιους και όχι στους 3ους "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση