trolley Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Το plug-in δεν θα έχει μενού. Θα έχει μόνο δύο επιλογές: ΠΑΙΞΕ ΡΕ και ΑΣΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ για να ταιριάζει στην ελληνική νοοτροπία. Mea Culpa
Lost_Highway Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Το plug-in δεν θα έχει μενού. Θα έχει μόνο δύο επιλογές: ΠΑΙΞΕ ΡΕ και ΑΣΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ για να ταιριάζει στην ελληνική νοοτροπία. πιο σωστά, θα γράφει: ΠΕΚΣΕ ΡΕ και ΑΣΤΩ ΒΑΡΓΕΜΕ Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
trolley Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ... μου ήρθε το καλύτερο... ότι το plug-in θα γραφτεί σε γλώσσα προγραμματισμού .... Ψ++ (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Mea Culpa
Lost_Highway Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ... μου ήρθε το καλύτερο... ότι το plug-in θα γραφτεί σε γλώσσα προγραμματισμού .... Ψ++ (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ψ πλας πλας Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
jmone Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 εντάξει η πλάκα ρε παιδιά αλλά δεν επικεντρωνόμαστε στην προσπάθεια που θέλει να κάνει το παλικάρι? πιστεύω ότι αν βοηθήσουμε όσοι μπορούμε κάτι καλό θα γίνει και πάνω απ όλα free είτε όπως έκανε ο φίλος μας με τα μικρόφωνα είτε με τις προγραμματιστικές γνώσεις είτε δίνοντας κομμάτια από τύμπανα ή χώρους για εγγραφή και γενικότερα όπως μπορεί ο καθένας δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν ένα Noiz drums free vsti ΥΓ μάλλον το μάμησα το θέμα ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
trolley Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Εννοείται πως κάνουμε πλάκα. Μακάρι ο άνθρωπος να ασχοληθεί και να το κάνει. Εν' τούτοις, ομολογώ ότι δεν βλέπω το κίνητρο διότι το κόστος για κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλο για να το σηκώσει η οποιαδήποτε open-source κοινότητα και (ειλικρινά) το όλο θέμα θα ενδιέφερε περισσότερο ένα φόρουμ με προγραμματιστές παρά μουσικούς. Καλή επιτυχία πάντως. Mea Culpa
boukas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Μπα, στο kvr συνέχεια σηκώνονται τέτοια θέματα. Γιατί όχι κι εδώ; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
trolley Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Μπα, στο kvr συνέχεια σηκώνονται τέτοια θέματα. Γιατί όχι κι εδώ; Σωστά. Mea Culpa
markellos Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2007 (Μη με παρεξηγειτε, δεν σνομπάρω την ιδέα, αντιθέτως μαλιστα. Απλά είμαι σε καλή διάθεση!) Τώρα που γύρισα από τα #$λομπαρα που συχνάζω, έχω να σας πω ότι υπάρχουν αρκετά μουσικά όργανα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε ένα open σορτς πρόγραμμα με θέμα την ακουστική των οπισθίων μερών μιας συμφωνικής κουνίστρας. ΑΑααα την έχω την ιδέα!!! Να φτιάξουμε ένα πλαγκιν με ααααχ oh god oh god με κορυφώσεις και δυναμικές για χρήση στον ερωτικό κινηματογράφο, παρέα με όλα τα περιφεριακά ηχητικά εφέ. Και όχι δωρεαν εννοείται. Τα λεφτά να δοθούν στους άπορους μουσικούς. Παρεπιπτόντως, είδα ένα παλικάρι στο δρόμο που έπεζε φοβερή τρομπέτα, ξένος, μάλλον από το προην μπλοκ... Σκέφτηκα τι ζόρι τραβανε αυτοί οι ανθρωποι που μπορεί στη χώρα τους κάποτε να ήταν κορυφαίοι μουσικοί και αναγκάζονται σήμερα για ένα κομάτι ψωμί να παίζουν ζητιανεύοντας. Κρίμα ρε πουσ#$ μου. Αυτά σκέφτηκα, και ανοίγω το κιουμπέης (Τούρκος μουσικός στην αυλή του ΑλήΠασά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση