Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 4 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Γειά χαρά φίλοι της μουσικής και του e-shopping!!! Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro ή θα μου κάτσουν κανα 19% παραπάνω και τέτοια??? Θέλω να πάρω την IBANEZ RG350EX-BK και έχει 80 euro διαφορά από το Thomann.

Δημοσιευμένο

Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro...???

Ναι.

Δημοσιευμένο

Γειά χαρά φίλοι της μουσικής και του e-shopping!!! Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro ή θα μου κάτσουν κανα 19% παραπάνω και τέτοια??? Θέλω να πάρω την IBANEZ RG350EX-BK και έχει 80 euro διαφορά από το Thomann.

ΜΕ ΓΕΙΑ!

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Eίναι μία κλάση παραπάνω το Playback...Όλα μου τα πετάλια (8 τον αριθμό) από εκεί τα πήρα και παραπάνω από 2 μέρες δεν έκαναν! Πραγματικά απίστευτη εξυπηρέτηση!! Και μιλούν και Αγγλικά!! Αυτά είναι!

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημοσιευμένο

Πρωτα δες αν ειναι in stock, αν δεν ειναι στειλε τους πρωτα email και ρωτα τους ποτε θα ειναι διαθεσιμη.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

αγορασα απο playback europe την ibanez jem 7vwh me 1862 euros!! ενω στο thomann εχει κοντα στα 2400!!! βεβαια κανανε ενα μηνα να μου την στειλουν

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...