marilazi Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 αντε παρτε λιγο απο τη σκονη τους!...rusty cooley ...xaxxaxaxa! www.mariolaz.com
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 O Σπαθας οπου και οποτε τον εχω δει ειναι απολαυση......απο τους Ελληνες κιθαριστες που ακομα και οταν παιζει Hendrix εχει τη δικη του κιθαριστικη φωνη......Επισης μου αρεσει και ο Τουρκογιωργης στο μπασσο...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
punksnotdead Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ... Θα πάω να τους δω στο Κυτταρο, παίζουν σερι Παρασκευοσάββατα αυτήν την περίοδο... The lunatic is on the grass..
takis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 O Σπαθας οπου και οποτε τον εχω δει ειναι απολαυση......απο τους Ελληνες κιθαριστες που ακομα και οταν παιζει Hendrix εχει τη δικη του κιθαριστικη φωνη. +1000
ignantios Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 στο live με τους toto ομως κατι με χαλασε........ RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση