Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά ακόμα και με valvestate θέλει προσπάθεια για να "στρώσεις" τόσο γλυκό ήχο που να έχει ταυτόχρονα τέτοιο "όγκο" και τόσο "punch". :lol: :lol: :lol:

Kαι μάλιστα κατάμουτρα!!

punch_in_the_face.jpg

:lol: :lol:

Εdit: το Noiz δεν έβγαζε... θόρυβο για κάμποσες ώρες ή μου φάνηκε;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

κατι παιχτηκε εχθες με το site????????????????????????????

παντως να΄στε καλα το γελιο που εριξα δεν λεγεται...και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο (επιλογη της τργουδιστριας)αμα δεις καραβι σε βουνο ξεριες τι το εχει παει εκει?γι΄'αυτο δεν σου εστειλα p.m

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! :)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο
και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο

Ψάξε λίγο περισσότερο τα προβάδικα της Αθήνας, δεν έχουν όλα άθλιο εξοπλισμό και άθλιους χώρους. Δεν θα βρεις σε κανένα MESA/BOOGIE αλλά λαμπάτους Marshall (JCM900 ή JCM 2000) και Fender (Twin Reverb) μου έρχονται ήδη 2-3 που έχουν.

Δημοσιευμένο

Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance, 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...)

Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις)

Mπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν το έχω επιχειρήσει και θα το πράξω μάλλον σύντομα; Πχ στην κάτω φωτό μόλις ξεβιδώσεις αυτό που λέει FUSE ο ενισχυτής δεν θα ανοίγει καν; Xωρίς πρόβλημα για τον ίδιο;

koch.JPG

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο
Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance' date=' 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...)

Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.....[/quote']

Πριν απο λίγο καιρό μου έλεγε ο καθηγητής μου για ένα γνωστό του που έχει studio και έβαλε μέσα...τη ναυαρχίδα της Orange!!!!!!.Φυσικά όλοι τον λεν τρελό που έβαλε τέτοιο μηχάνημα να το χρησιμοποει ο καθένας,αλλά ρε αδερφέ και με stagg να πάιζεις θα βγάλεις ήχο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...