harisexp Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Εχει καποιος το roland midi keyboard A33 για να μου πει αν το οργανο αυτο εχει aftertouch και πως ενεργοποιειται; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Αν εννοείς το κλαβιέ του, δεν έχει aftertouch. Το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις να στέλνει aftertouch δεδομένα είναι το modulation controller. Σου αρκεί αυτό ή έχεις κάτι πιο σύνθετο στο μυαλό σου; Yes it is!!!
harisexp Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Απλα ηθελα απο το κλαβιε να ειχε aftertouch. Ξερεις πως γινεται η ρυθμιση απο τον μοχλο; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει (η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με A33 και έκανα τέτοια κόλπα ήταν πριν 4 χρόνια) αλλά θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα manual και μου έρθει στο μυαλό η διαδικασία. Stand by please! 8) Yes it is!!!
harisexp Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 με την ησυχια σου :) Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 ΕΥΡΗΚΑ! :lol: Λοιπόν, here's the deal: 1. Πατάμε το κουμπί MODE EDIT. 2. Πατάμε το κουμπί MIDI/PARAM. 3. Επιλέγουμε το νούμερο 20 για να μπούμε σε λειτουργία LEVER TO AFTERTOUCH. 4. Πατάμε το κουμπί ENTER για να αποθηκεύσουμε τα παραπάνω. Αν όμως επιθυμείς να επαναφέρεις τη λειτουργία modulation στο joystick, ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία και επιλέγεις νούμερο 19 αντί για 20 στο βήμα 3. Απλό δεν είναι; 8) :lol: Yes it is!!!
harisexp Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω θα το κοιταξω :) Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση