pkole Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα. Στο pc μου δουλεύω με 2 διαφορετικές δυστυχώς οθόνες. Κάποια στιγμή λοιπόν μετέφερα προσωρινά το παράθυρο του nuendo μόνο στη μια. Όταν το επανέφερα στο dual χάθηκε εντελώς το transport panel. Φαίνεται να είναι ενεργό αλλά είναι άφαντο. Έκανα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς παραθύρων μήπως είναι κάπου κρυμμένο αλλά μάταια. Πιθανόν το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από το διαφορετικό μέγεθος των δύο οθονών αλλά δεν μπορώ να βρω τη λύση. Ξέρεις κανείς τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Οποιαδήποτε ιδέα και έμπνευση ευπρόσδεκτη. Παναγιώτης.
plusyear Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε να βαλεις σε μια οθονη ολο το desktop σου κ να το βρεις απο εκει Μηπως σου εμφανιζονται μπαρες κατω κ δεξια για να τις μετακινησεις κ να το βρεις??? Αλλιως βαλε κ τριτη οθονη μπας κ ειναι εκει κρυμμενο αλλιως 4η κτλ κτλ Ε του φουστη καπου θα το βρεις Just kiddin' :P -=Dream Within A Dream=-
pkole Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Thanks αλλά το έχω δοκιμάσει αυτό. Τίποτα. Μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση. Μαγεία.
michelangel Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει το F2 στο πληκτρολόγιο.. Αν ναι, δοκίμασε και κανένα διαφορετικό resolution, μήπως και εμφανισθεί! www.myspace.com/michalismusic
pkole Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Έχω δοκιμάσει και το F2 και από το menu/windows αλλά τίποτα. Αυτό με την διαφορετική ανάλυση όμως, να πω την αλήθεια, δεν το σκέφτηκα. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση.
pkole Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε με την πρόταση του michelangel. ¶λλαξα την ανάλυση σε 800*600 και ως δια μαγείας το transport εμφανίστηκε και μάλιστα και στις 2 οθόνες. Τι να πω. Αδερφέ μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Η έμπνευση σου ήταν σωτήρια.
michelangel Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Παρακαλώ. Χαίρομαι που βοήθησα! www.myspace.com/michalismusic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση