kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Ε, κι εμένα! Ακους εκεί όλες οι κιθάρες νορμάλ και οι les paul να θέλουν πατέντα... Τε σπα... :)
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχως τα strap lock δεν βιδωνουν με τις υπαρχουσες βιδες,θελουν τις δικες τους για να μπορει να λοκαρει ο μηχανισμος που ειναι πανω στη ζωνη. Οι Les Paul και βεβαια δεν χρειαζονται ειδικη πατεντα... 8O απλα οπως σε ολες τις κιθαρες οταν αλλαζεις τα στανταρντ strap buttons με lock πρεπει να βαλεις και λιγο "υλικο" (εγω βαζω σπιρτοξυλα) στις τρυπες για να πιασουν καλα οι νεες βιδες,οι οποιες ειναι λιγο λεπτοτερες απο τις στοκ και "παιζουν" ...... τα αγαπημενα μου ειναι τα SCHALLER μια και με τα Dunlop λογω του οτι "τριζουν" περισσοτερο στις ελαφριες μου τελε περναει το τριξιμο τους στον ενισχυτη (!) βεβαια μπορεις να χρησιμοποιησεις και το κλασσικο ροκ strap lock δηλ. το λαστιχενιο gasket (κατω απο το πωμα) απο μια καλη μπυρα τετοιου τυπου (μεχρι να βγουν τα dunlop ολοι αυτο εκαναν) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ, αλλά εγώ έχω βάλει σε δυο-τρεις και δεν χρειάστηκε υλικό...
sotoman Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 ρε συ supefunk, που θα βρω τέτοιες μπίρες? :lol: :lol: :lol:
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 ρε συ supefunk' date=' που θα βρω τέτοιες μπίρες? :lol: :lol: :lol:[/quote']Κι εγώ θέλω... :lol:
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Σε ολες τις καλες καβες.. Υπαρχουν βεβαια και καλυτερες μαρκες....απλα οι Grolsch ειναι οι πιο γνωστες..... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΙ.....μπυρομανής ο Superfunk... :lol: :lol: :lol: Κι εγώ αλκοολικός είμαι... :wink:
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πρόσφατα χρησιμοποίησα το λαστιχένιο τμήμα του εμβόλου από σύρριγγες το οποίο τρύπησα στη μέση. (Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα την πατέντα με τις μπύρες -που είναι το ίδιο πράγμα- και ήμουν πολύ περήφανος για την ιδέα μου :lol: ) Πάντως όσες φορές πέρασα straplocks χρησιμοποίησα τις αρχικές βίδες (αυτές που κρατούσαν τα προηγούμενα buttons) και δεν χρειάστηκε "παραγέμισμα" η τρύπα. Θεωρώ πάντως πολύ καλύτερη -αισθητικά- τη λύση του λαστιχένιου straplock. ¶σε που μπαίνει και στη σκληρή θήκη η κιθάρα με το λουρί περασμένο χωρίς πρόβλημα.
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 +1 για Fischer, ακόμα και οι "απλές" μετράνε! LEGO people live in houses made of their own flesh.
gangster Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Έτσι, έτσι! Οι μεγάλες οι Φίσερ έχουν τέτοιο πώμα. Βρήκα κάπου τυχαία, πήρα το λαστιχάκι και το έβαλα στην τέλε. Η ζώνη δεν βγαίνει με τίποτα! Cheers superfunk! :wink: one colour: black - and shades of grey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση