Shreder Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Βαριέστε να ανοίξετε τον λαμπάτο ενισχυτή σας? Θέλετε να παίξετε εδώ κ τώρα? http://www.voxamps.co.uk/AmPlug/# Τα' σπασε... :D
Vrass Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 και πόσο κάνει αυτό το τζιτζιφρίγκι???? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Shreder Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 44 euro έκαστο απο Θωμά. Ντάξ, δεν είναι κ πολύ φτηνό, αλλά νομίζω οτι προσφέρει μεγάλη ευκολία.
starscream Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Τζιτζιφρίγκι :lol: :lol: Η καλύτερη μονολεκτική περιγραφή που θα μπορούσε να κάνει κανείς... 44 έουρος από το γνωστό γερμανικό κατάστημα.
sotoman Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 μου φαινεται λίγο χαζό να έχει 3 διαφορετικά μοντελα... θα μπορούσε να βγαλει ενα με διακοπτάκι., ή ενα με έναν μονο ήχο, ετσι κιαλλιώς ειναι για χρήση για την πλακα με ακουστικά ...
frunobulax Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 οκ... δείχνει λίγο χαζο....! Αλλα ειναι τρελλό γκατζετάκι και δείχνει να έχει πλακα!!! Μου κανει και ωραια ιδέα για δώρο...!!!!
duckino Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 35 εδω http://guitare.playback-europe.com/recherche.php?ordre=ASC&search=vox&pageID=1&pageNB=20 Live fast , die ... hard!
kontras Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Τί βγάλανε ρε .... Ιάπωνας θα το σκέφτηκε, στάνταρ! Dreamers come and go, but a dream's forever
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Τί βγάλανε ρε .... Ιάπωνας θα το σκέφτηκε' date=' στάνταρ![/quote'] Ο Ιάπων θα έβγαζε -σετ και μικρά πεταλάκια (λειτουργικά - σε μέγεθος πένας) που θα τα κολλούσες με blu tack πάνω στο pickguard. Θα μπορούσες να φτιάξεις ολόκληρες πεταλιερίτσες της barbie. Κανένας ¶γγλος θα το σκέφτηκε.
kontras Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Πάντως θα το πάρω στάνταρ. τρελλό γκατζετάκι!!! Ο γερμανός θα το φέρει από 12.10 Dreamers come and go, but a dream's forever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση