kilon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 http://www.ableton.com/live-7-announcement www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
batucada Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Ωπα 8O Eδιαφέρουσες αλλαγές με πιο σημαντική οτι έγινε 64bit το Ableton. Μαλλον ήρθε ο καιρος της αναβάθμισης στα vista 64 bit... :roll: Επισης ενδιαφέροντα το νέο drum rack αλλα και REX files support... Περιμενα κάποιο ξεχωριστο section για επεξεργασία midi files... :(
trolley Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν χρειάζονται vista 64bit για την αξιοποίηση των βελτιώσεων που έχουν προαναγγελθεί στο Live 7. Mea Culpa
batucada Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Εννοείτε. Απλά μου θυμισε να αναβαθμίσω το λειτουργικο μου σε 64μπιτο... Εχω εκείνα τα παραπανήσια ΡΑΜ που δεν τα αξιοποιουν τα XP pro. :)
edessaios Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 περιμένω το πρόγραμμα για τους καινούριγουσ τομείς κυρίως drumkits,drumpads αλλά πιό πολύ για το analog και tension.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση