sPId_x Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Λυνεται το προβλημα με αυτο εδω http://www.m-audio.com/products/en_us/MidAir-main.html Μονο για την εμπειρια αξιζει αυτο το οργανο, για να δεις πως ειναι να παιζεις. Ασε που ειναι και πολλα τα λευτα.
Alexeys Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 . Η θέση μας είναι κάπου εκεί πίσω δεξιά πίσω απο τις πολυόροφες βάσεις που μετα βίας φαινόμαστε. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Συμφωνω' date='αλλα μοπουμε να κοπανιομαστε κιολας ; :P [/code'] Σιγά μην αφήσω τους αμόρφωτους κιθαρομπασίστες να μου κλέψουν τη δόξα!Ποτέ πίσω!Μπροστά και αριστερά! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
korg_nikos Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 :D :D :D Εγω πειράζει που προτιμώ να κάθομαι? :D :D :D
sPId_x Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Συγνωμη ρε παιδια εκανα λαθος.Νομιζα οτι λεμε γι'αυτο : www.zenriffer.com/ Καλα αυτο δεν παλευεται καθολου!! Ποιος το σκεφτηκε? !!!!
delete Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 για ποζεριλικια με keytar η (φτηνή) λύση είναι μια: yamaha shs-10 έχω πετύχει να πωλείται μέχρι και 6 ευρώ στον Μπέη ;)
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Συγνωμη ρε παιδια εκανα λαθος.Νομιζα οτι λεμε γι'αυτο : www.zenriffer.com/ Καλα αυτο δεν παλευεται καθολου!! Ποιος το σκεφτηκε? !!!! ] Δεν υπάρχει πιο ανούσια αγορά.Να δώσεις 5000 ευρώ περίπου για να πάρεις ένα zen riffer 2 οκτάβων!Και ο τύπος που το έχει φτιάξει νευριάζει όταν του αποκαλούν το zen riffer keytar. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση