Alexeys Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα? όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Το σύστημα επανήλθε κανονικά εδώ και 2 μέρες. Κοιτάξατε μήπως θεωρούντε spam από το Hotmail και σβήνονται αυτόματα; Αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει εσείς να το "απενοχοποιήσετε". Live and let Live.
korg_nikos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Οχι Yameth όλα είναι κανονικά με το hotmail. Να σημειώσω οτι παλιότερα λάμβανα e-mails απο webman noiz ενώ τώρα απο info noiz... Στην αρχή θεώρησε spam το info noiz εφόσον δεν είχα λάβει άλλο μήνυμα απο αυτή την επαφή και τα μετέφερε στο junk folder. Στη συνέχεια επέλεξα την επαφή αυτή ως safe και έδωσα την αντίστοιχη εντολή να έρχονται κανονικά αλλά και πάλι κατι παίζει. Απο αυτό εδώ το topic έρχονται ειδοποιήσεις αλλά απο το keyboard section όχι. Επίσης τις 2 τελευταίες μέρες όποτε μπαίνω μου ζητάει να κάνω log in χωρίς να έχω σβήσει temp folder και cookies απο το pc μου. Εννοείται βέβαια οτι παλιότερα δεν το εκανε αυτό. Τέλος πάντων δεν θέλω να θεωρηθεί οτι κάνω σπαστικά παράπονα απλά δίνω ένα report. Φιλικά Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση