batucada Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Eκτος απο το ΦΠΑ και τους δασμους τα υπόλοιπα ειναι έξοδα ιδιώτη εκτελωνιστή. Δεν σου ήρθε ταχυδρομικώς με τα ΕΛΤΑ? Αυτα που παραθέτεις ειναι γραμμένα στη διασάφηση ή σε κάποιο άλλο έγγραφο? EDIT: Ωπα σορυ Κοσμά τωρα το πρόσεξα οτι παρήγγειλες μέ fedex. USPS παιδιά αν αγοράζεται απο αμερική. Προσοχή η διαφορά δολαριου - ευρώ εχει ενοχλησει την ευρώπη και ψαχνουν και το παραμικρό για να φορτώσουν δασμους στα υπερατλαντικά φθηνα πλέον εισαγώμενα.
ems Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 θα πληρωσεις οτι γραφει το invoice. γιαυτο πεσ τους αμερικανους να στειλουν χαμηλο invoice με αξια chief δηλαδη ωα σθμπεριλαμβανει και τα μεταφορικα στο invoice.
batucada Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορείς να βάλεις αξία CIF σε προιόν που στέλνεις με κουριερ. Αυτο μπορεί να γίνει μονο με μεταφορικές εταιρίες που εκδίδουν τιμολογιο και ο πελατης δεν ειναι ιδιωτης αλλα επαγγελματίας. Η μονη λυση ειναι send it as a gift και να κοπανισουν οτι μπορέσουν μονο στα μεταφορικά, αντε κανα 20ευρω δηλαδή αν είναι κατι πολυ βαρύ, οπως του Κοσμά καλη ώρα...
ems Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 αν εχεισ κατι ποθ κοστιζει 3000$ και πεις στον αμερικανο να κοψει δυο invoices ενα για 2500$ και ενα 500$. ειναι καλυμενος και μπορει να σοθ στειλει με το πακετο το invoice με τα 500$. ετσι το τελωνειο ειναι για 500 και οχι για 3000.
batucada Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δυο τιμολόγια για ένα προιόν ειναι απάτη και διώκεται... :) Εγω πήρα ένα μικρό maudio ozone που ειναι παιχνιδάκι μπρος σ' αυτο που συζητάμε και ζήτησα να μου κόψει μικρότερο τιμολογιο και αναστατωθηκε το αμερικανό. Ξερεις τι σημαίνει IRS? Ασε καλυτερα... :roll:
ems Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 δεν μιλαμε για μειωμενο. αφτος ειναι καλυμενος γιατι εχει κοψει το ποσο για την εφορια. και στο κατω κατω το invoice που θα στειλει μπορει να ειναι ενα απλο συνοδευτικο για το πακετο. πρεπει να κοψει τιμολογιο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος απο κανενα νομο να στο στειλει αμα εσυ δεν το θελεις. το τι θα ταξιδεψει με το πακετο δεν εχει να κανει με irs.
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Δυο τιμολόγια για ένα προιόν ειναι απάτη και διώκεται... :) Εγω πήρα ένα μικρό maudio ozone που ειναι παιχνιδάκι μπρος σ' αυτο που συζητάμε και ζήτησα να μου κόψει μικρότερο τιμολογιο και αναστατωθηκε το αμερικανό. Ξερεις τι σημαίνει IRS? Ασε καλυτερα... :roll: μπα, εμενα δεν ειχανε κανενα προβλημα :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση