BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Προσπαθησα οσο μπορουσα να ανaπαραγω τον ηχο του Clapton στους Cream... Neck μαγνητης και το tone στο "0". :wink: Texas tone that's bad to the bone...
lsega Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Απλά είσαι χάρμα ακοοείς και από τεχνική σε χαίρομαι να σε βλέπω ...ενα απλό ταπινό Μπράβο. Μακάρι να μπορούσα να έπαιζα και εγω σαν εσένα.
lsega Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχη περίπτωση να έχεις το Tab του τραγουδιού διότι δεν το βρίσκω?
alderbody Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Προσπαθησα οσο μπορουσα να ανaπαραγω τον ηχο του Clapton στους Cream...Neck μαγνητης και το tone στο "0". :wink: τι πυκνωτη χρησιμοποιεις? wood matters
BoogieMan Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Thanx lsega... :) :oops: υπερβολες... λοιπον δεν παιζω κατι συγκεκριμενο... αλλα μπορεις να βρεις ταμπλατουρα του Outside Woman blues εδω, http://www.ultimate-guitar.com/tabs/c/cream/outside_woman_blues_tab.htm Οσο για τον πυκνωτη δε εχω ιδεα... :roll: Texas tone that's bad to the bone...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Οσο για τον πυκνωτη δε εχω ιδεα... :roll: χμμμ... παντως η συνταγη "woman tone" για πολλους θελει πυκνωτη .015μF σε 500αρι ποτ και εναν vintage_οειδή neck μαγνητη Τωρα, αν του Ερρικου η SG ειχε τετοιο πυκνωτη, δεν μπορουμε να το ξερουμε με σιγουρια... Το θεμα ειναι οτι δυστυχως στις κιθαρες ο ορος "συνταγη" ειναι μεγαλη πλανη. Τιποτα δεν ειναι σταθερο και επαναληψιμο κατα 100%... :( wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση