JAM Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Μονοί είναι; Για διπλούς τους βλέπω!!!! :8O ¶σχετο αλλά είναι πολύ ωραία κιθάρα' date=' με όμορφα νερά, με άπαιχτο εμφανισιακά τουλ. μπράτσο και γενικά κούκλα! Που τανπετυχένεται αυτά ρε παίδες... Αναθεματισμένη γκαντεμιά![/quote'] Διπλοί ουσιαστικά είναι...όμως η αίσθηση στον ήχο τους είναι μονοί...δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα...καλύτερα να τους ακούσεις :wink: www.intravenus.gr
boukas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 τι να πω ρε συ JAM αν παίζει και έτσι όπως φαίνεται.... άστα και δεν έχω και τπτ να ασχολούμαι εδώ που είμαι :cry: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Μεγειες' date=' αν σκεφτεις οτι μονο το μπρατσο κανει 1500 δολλαρια την πηρες σε ΤΡΟΜΕΡΗ τιμη. :lol: Το maple cup σκοτωνει,ειναι παχυ η λεπτο? Οι Barden για το στυλ που παιζεις ειναι ταμαμ!![/quote'] Το cup είναι περίπου 2mm Οι Barden είναι καταπληκτικοί ! Οι μόνοι μαγνήτες μονοί που δεν βάζω καθόλου κομπρέσσορα...κομπρεσσάρουν από μόνοι τους πολύ όμορφα ! οχι τo cap ,αυτο ειναι παντα περιπου 2mm,το μπρατσο ειναι παχυ η...γκεϊκο..... :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
deadendmind Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 γκεικο ρε φιλε και ειναι κριμα.....αλλα οπως την βρισκει ο καθενας... :D:D:D Παρ ολο που ειναι μπουζουκενιο, εχει πολυ ομορφο vibe...
JAM Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι όσο χοντρό θα θελα, είναι λίγο πιο λεπτό από της rockinger, αν το θυμάσαι...ευτυχώς όμως δεν είναι V αλλά U. www.intravenus.gr
alderbody Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Ωραιο παλιο μανικι με πολυ καλα μοντερνα/repro υπολοιπα... Ωραιοτατο σωμα και Callaham hardware με Bardens... ..μπερεκέτ! :lol: :wink: ευγε! (αν και θα προτιμουσα traditional μαγνητες...) wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 οταν λες Maple cap εννοεις οτι εχει ταστιερα καπακι και δεν εχει skunk stripe απο πισω. ετσι δεν ειναι το μανικι? αλλιως ειναι one-piece wood matters
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Οχι μονο αυτο. Γενικα οι round lam necks της Fender (μετα το 62 και μεχρι το 79-80) δεν ειναι απλα 2 piece αλλα ΛΥΓΙΣΜΕΝΑ κομματια ξυλου (curved) κολημενα το ενα με το αλλο (αυτο συμβαινει και στα rw & στα maple fingerboards) ετσι οι ταστιερα ειναι ΠΟΛΥ λεπτη σε αντιθεση με τα παλιοτερα slab boards & βεβαια λογω του curving & lamination πολυ πιο ακαμπτη (στη δικη μου π.χ δεν εχω ισιωσει το μπρατσο εδω και...20 χρονια!!!) σε σχεση με ενα one piece η slab board,επισης ειναι και πιο ομορφη μια και το παχος της ταστιερας ειναι παντου το ιδιο σε αντιθεση με τα slab boards... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
odis13 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 JAM δε μου λές,θα κάνεις neck bending με τέτοιο όργανο? Βtw superfunk η απάντηση σου ήταν ακριβως αυτό που φανταζόμουν...απλά δεν ήμουν σίγουρος αν το cap ειναι το λεγόμενο two piece.
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Οχι μονο αυτο.Γενικα οι round lam necks της Fender (μετα το 62 και μεχρι το 79-80) δεν ειναι απλα 2 piece αλλα ΛΥΓΙΣΜΕΝΑ κομματια ξυλου (curved) κολημενα το ενα με το αλλο (αυτο συμβαινει και στα rw & στα maple fingerboards) ετσι οι ταστιερα ειναι ΠΟΛΥ λεπτη σε αντιθεση με τα παλιοτερα slab boards & βεβαια λογω του curving & lamination πολυ πιο ακαμπτη (στη δικη μου π.χ δεν εχω ισιωσει το μπρατσο εδω και...20 χρονια!!!) σε σχεση με ενα one piece η slab board' date='επισης ειναι και πιο ομορφη μια και το παχος της ταστιερας ειναι παντου το ιδιο σε αντιθεση με τα slab boards... :wink:[/quote'] Δεν μπορω να πω, εισαι αναλυτικοτατος... εγω το ειπα πιο περιληπτικα.. ;) Απλα το κακο με τα slab ειναι οτι αν το παρακανεις με τις αλλαγες ταστων, μπορει να "μεινεις" απο ταστιερα καποια στιγμη... (ouch!) wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση