black_sheep Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να προμιθευτω φιγουρες μαζι με ασετοπαστα για το καπακι μπουζουκιου , κατασκευαζω ενα μπουζουκακι και θελω μια πολυ special φιγουρα αλλα δεν εχω βρει τιποτα ουτε Ελλαδα ουτε εξωτερικο ,οποιες πληροφοριες για τι θεμα σας ειμαι ευγνωμων ,ευχαριστω. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
pkole Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου τον μόνο που ξέρω είναι ο Δημήτρης Κωνσταντέλος στο Γαλάτσι. 2102921235. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά θυμάμαι ότι έφερνε τέτοια πράγματα. Ελπίζω να βρεις άκρη. Φιλικά. Παναγιώτης.
black_sheep Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 ασε ρε το σφαγειο εξαλλου δε πιστευω να βρω αυτο που ζηταω μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
pkole Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 ασε ρε το σφαγειο εξαλλου δε πιστευω να βρω αυτο που ζηταω Φίλε μου μια βοήθεια είπα να δώσω. Μην αγχώνεσαι. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο ούτε είμαι αντιπρόσωπός του. Απλά έχω ακούσει ότι φέρνει τέτοια πράγματα. Όσο για το αν θα βρεις αυτό που ψάχνεις σου είπα εξ αρχής ότι δεν το ξέρω αφού δεν ξέρω τι ζητάς.
black_sheep Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 παρεξηγηση φιλε μου ,συγνωμη μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
pkole Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 παρεξηγηση φιλε μου ' date='συγνωμη[/quote'] Κανένα πρόβλημα. Να 'σαι καλά. Ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς.
black_sheep Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 βρηκα ακρη να σε καλα μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση