fleaman Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορειτε να μου πειτε μερικα μαγαζια στην Αθηνα που φερνουν korg να παω να δω απο κοντα το Microkorg και το Μs2000?Εκτος απο το Bon studio
ems Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 για φτηνη λυση το πιο κοντινο στο μινι ειναι το waldorf pulse. minimoog plug in, is a joke
fleaman Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Οσον αφορα τα μαγαζια που μπορω να ακουσω τα Korg?
ems Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 to little phatty δεν το σχεδιασε ο bob moog και το πιο αστειο ειναι οτι η μια πλακετα ειναι made in usa η αλλη made in china και η τριτη made in taiwan. αθτα φιατι ετυχε να δω ενα ανοιχτο.
kilon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Μπορειτε να μου πειτε μερικα μαγαζια στην Αθηνα που φερνουν korg να παω να δω απο κοντα το Microkorg και το Μs2000?Εκτος απο το Bon studio To ΜicroKorg το πουλάω σε άριστη κατάσταση ( ουτε καν σκόνη δεν έχει, το έχω χρησιμοποιήσει καμμία 20 αρια φορές) στα 300 ευρω με το κουτί του και όπως το πήρα. Και μπορεις να έρθεις να το δεις και να το ακούσεις σπίτι μου. το τηλέφωνο μου είναι 6937153683. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Τσέκαρε το Alesis Micron, τρελό εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση