Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΟΥΟΥΟΥΟΥ τα κλειδιά γυρνανε μόνα τους!! ΟΥΟΥΟΥ σιξ χάντρεντ εντ σίξτι σιξ!

ΟΥΟΥΟΥ σιξ χάντρεντ εντ σίξτι σιξ! Ουουου Ποπ ις κίλερ!

Mου αρέσει που στο τέλος αυτού του βίντεο (του πρώτου), ο τύπος ρωτάει "τι άλλο κάνει"... ναι βρε φίλε, σηκώνεται μόνη της, σου βγάζει γλώσσα και παίζει το σόλο από το "November Rain"...!

Πάντως ευχαριστώ rover και Ελαβντου, μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, παλιά είχα διαβάσει ότι ο Wilkinson (ο κιθαροκατασκευαστής εκ Βρετανίας) σχεδιαζε ένα ρομποτικό tuner και θα το έβαζε στις κιθάρες του, αλλά φαίνεται ότι τον προλάβανε (η τον κατακλεψανε). Μου έκανε εντύπωση το πόσο μελετημένο είναι σε ολες τις ρυθμίσεις του. Βεβαια εγω που ειμαι αφανταστα σπαστικος στο κουρδισμα θα το πειραζα μαλλον και μετα (για το μηχανηματακι μπορει να ηταν ΟΚ, για το αυτι μου οχι).

Μενει να δουμε την αξιοπιστια του οσο περναει ο καιρος (αν χαλαει ευκολα, αν ξερυθμιζεται ευκολα κλπ), σε τι μοντελα θα μπει (αν μπει μονο στην LP Studio θα'ναι κριμα), αν θα μπει και στις φτηνοτερες σειρες Epiphone και αν θα ειναι διαθεσιμο και σαν προσθηκη after market.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Κανεις βεβαια δεν αναφερει πως, αν αλλαξεις 6 κουρδισματα στην κακομοιρα την κιθαρουλα σ'ενα βραδυ, το πιο πιθανο ειναι να βγαλει ενα χερι και να αρχισει κα σε βαραει :lol:

Δημοσιευμένο

http://www.tronical.com/

Εδώ είναι η πατέντα και τοποθετείτε σε οποιαδήποτε κιθάρα.

Σιγα που θα ρωτήσουμε τη gibson που θα το βάλουμε κ που όχι...

Σημασία έχει να το έχουμε και εγω ομολογώ ότι μετα το βίντεο έγινε ένα απο τα φετίχ μου...

Δημοσιευμένο

Φοβερή μαγκιά το συστηματάκι, ιδανικό για όσους βαριούνται να κουρδίσουν! Φαίνεται πολύ ωραία σχεδιασμένο αλλά και τα 900 ευρώ που κοστίζει (όπως λέει στο site) δεν είναι και λίγα... :?

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο
Ναι ρε παιδιά αλλά όταν θες να παίξεις σε κάνα περίεργο κούρδισμα τι κάνεις; :?: :?: :?:

Έχει έτοιμες ρυθμίσεις για Open E, Drop D, DADGAD, Double Dropped D, Hendrix Tuning (1/2-step down), Open G και τη δυνατότητα να κουρδίσεις μία μόνο χορδή σε όποιο pitch θέλεις και να φέρει αυτόματα τις υπόλοιπες στον κατάλληλο τόνο για να ταιριάζει με το pitch που επέλεξες. Τι άλλο κούρδισμα μπορεί να χρειαστείς; :D

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Επίσης έχει και user presets που τα καθορίζεις εσύ, ενώ μπορεί να κουρδίσει βάση μιας διαφορετικής συχνότητας απο το λα των 440 πχ. Κουρδίζεις μια χορδη στη συχνότητα που θες και με βάση αυτην κουρδίζει τις υπόλοιπες.

Το μηχάνημα είναι πολύ μπροστα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...