Vrass Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Το ξερατε εσεις οτι μπορεις να κανει shopping therapy με πεταλια? :lol: :lol: :lol: NAI!!! Και με σκληρούς δίσκους, θα συμπληρώσω! Πιάνει, δοκιμάστε το. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 1 κλασική του ελέους στα 9.5 και 1η ηλεκτρική στα 17. Πάντως η κλασική ακόμη ζει και βασιλεύει!!! Old classical guitars never die! They just skevronoun... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Στα 6 μου ,μου πηραν το πρωτο μου πιανο (το οποιο εχω βεβαια ακομα)... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Giorgos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Στα 8 την πρώτη μου κιθάρα (κλασική). Παρόλο που έχει περάσει τα πάνδεινα και έχει βιώσει όλες τις μουσικές μου αναζητήσεις, κρατάει καλά μέχρι σήμερα. :D
Sozos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Στα 6 μου φερανε ενα ακορντεον το οποιο φυσικα εσκισα να δω τι ειχε μεσα και εβγαζε ηχο... Στα 10 μου πηραν για χριστουγεννιατικο δωρο ενα μικρο αρμονιο το οποιο εσπασε η σκαλα της κουκετας οταν επεσε πανω του Στα 16 μου πηρε ο θειος μου την πρωτη μου ηλεκτρικη Και εγενετω GAS... [email protected]
Vrass Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Στα 6 μου φερανε ενα ακορντεον το οποιο φυσικα εσκισα να δω τι ειχε μεσα και εβγαζε ηχο... Και τελικά τι είχε??? Εγώ την εχω ακόμα αυτήν την απορία... ??? ??? ??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Sozos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειχε τιποτα, πραγμα που εκανε την φυση του ακομα πιο μυστηρια και τρομακτικη... :o :o [email protected]
lakis1975 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 1η κιθαρα στα 11 δεν εχω synthia καρδια μου τσαμπα καιει η λαμπα
Vrass Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειχε τιποτα, πραγμα που εκανε την φυση του ακομα πιο μυστηρια και τρομακτικη... :o :o Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση