BillTheEmperor Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Χαιρετώ και συνάμα ζητώ την βοήθεια σας. Αφού ηχογραφήσω κάποιο όργανο και μετά πάω να το ακούσω, διαπιστώνω ότι ακούγεται στο background και ένας ήχος σαν αναπήδηση βελόνας πικαπ. Παλιά δεν μου συνέβαινε αυτό, δεν έχω αλλάξει κάτι. Η κάρτα ηχογράφησης είναι Tascam US122l και το πρόγραμμα ηχογράφησης είναι το Adobe Audition 2.0, το μικρόφωνο είναι ένα Shure SM58. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
neeq Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις...εμένα μου το κάνει αυτό όταν έχω πολλά VST και δεν τα σηκώνει το pc. Μήπως το έχεις παραφορτωμένο το σύστημα? Απλά μια πρόχειρη σκέψη με βάση την λιγοστή εμπειρία μου.
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχω προλάβει να βάλω τίποτα. Απο την αρχή μου παρουσιάζει το πρόβλημα.
boukas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 μήπως μείωσες τραγικά το buffer size της κάρτας σου, για να πετύχεις το μικρότερο δυνατόν latency; Έμπα στο asio panel της και ρύθμισέ την έτσι ώστε και να μην ακούς καθυστέρηση, αλλά και να μην σπάει ο ήχος. Πόσο το έχεις το buffer; 64 bit; Κάντο 200-κάτι και άρχισε να το μειώνεις έως ότου ακούσεις σπάσιμο στον ήχο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ boukaw7!!! Τελικά με καθοδήγησες στο σωστό σημείο. Ηταν πρόβλημα με το Latency. Ευτυχώς γιατί ειχα απελπιστεί...
boukas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι τπτ. Ο κλασικός λόγος που ακούγονται χρατς χρουτς είναι και μερικές φορές δίχως λόγο και αιτία το κάνει η κάρτα (μη σταθεροί drivers; ), οπότε με επαναρύθμιση του buffer size καθαρίζεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση