dkall Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Eιναι καποιοι οροι οπως σκασιμο twang κτλ που ενω τους αντιλαμβανομαι αδυνατω να τους περιγραψω αν με ρωτησουν :roll: :roll: Γιατι ?? ευκολο ειναι , ας πουμε σκασιμο ειναι , το ουρλιαχτο που βγαζει η γατα σου οταν της πατας , κατα λαθος , την ουρα σε σχεση με το νιαουρισμα που κανει οταν πειναει . ΥΓ τωρα αυτο γιατι θεωρητε προσον ( ωχ , τα αυτακια μας μεγαλε) δεν ξερω ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως αυτο το "σκασιμο" εχει μεγαλη σχεση και με το σωμα' date=' πχ αν παρεις ενα ταυρακι με χαμβακερους και το βαλεις σε εναν δυνατο λαμπερο ενισχυτη, πχ εναν HiWatt... εκεί να δεις "σκασιμο", ενω το χοντρο singlecut της Les Paul ειναι οντως καπως "δυσκινητο".[/quote'] Mπαααα δεν ειναι απολυτο αυτο,οι tele που ειναι τσιιτα σκαστες ειναι τερατα ογκου κ βαρους μπροστα στις strat poy eχουν ευγενεστερη ατακα.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 η γνωμη μου ειναι να αφησεις την κιθαρα ως εχει και να παρεις μια τελε για να "σκασεις" στα μαλακα απο τον ηχο της gibson στο αλλο στρατοπεδο.γιατι δεν παιρνεις αυτην ....την....πως τη λενε....BAJA ...!!!! Mesa/Boogie & Strato
konu57 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 η γνωμη μου ειναι να αφησεις την κιθαρα ως εχει και να παρεις μια τελε για να "σκασεις" στα μαλακα απο τον ηχο της gibson στο αλλο στρατοπεδο.γιατι δεν παιρνεις αυτην ....την....πως τη λενε....BAJA ...!!!! +100 αν και εγω θα επαιρνα αυτη http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9643&postdays=0&postorder=asc&start=0 Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
crisk Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Α!και κάτι που ξέχασα ' date=' αλλά μάλλον εννοείται:στα βρόμικα ο ήχος παραείναι γκαζωμένος για τα γούστα μου.Ξέρετε, θέλω πιο mild παραμόρφωση και να μη θαμπώνει στα καθαρά...[/quote'] Α! και κάτι άλλο που ξέχασες, να μας πεις το set up σου :lol:
kultura Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 η γνωμη μου ειναι να αφησεις την κιθαρα ως εχει και να παρεις μια τελε για να "σκασεις" στα μαλακα απο τον ηχο της gibson στο αλλο στρατοπεδο.γιατι δεν παιρνεις αυτην ....την....πως τη λενε....BAJA ...!!!! Ναι , ρε παίδες αλλά δεν υπάρχει money για άλλη κιθάρα αυτή τη στιγμή... :cry: Απλώς , αν ξέρετε απαντήστε μου στο αν οι μαγνήτες της epiphone les paul custom είναι πιο vintage από τους δικούς μου...
kultura Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Α! και κάτι άλλο που ξέχασες' date=' να μας πεις το set up σου :lol:[/quote'] Παρντόν; What do you mean ακριβώς; :? Σχετικά χαμηλό action αν εννοείς αυτο...
crisk Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ενισχυτή, πετάλια, τροφοδοτικά, καλώδια κ.λ.π.
kultura Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ααα... Ενισχυτής VOX valvetronix και πετάλι VOX Cooltron OD.Ξέρω, ξέρω είμαι voxάκιας ε; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση