kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για τα χαμηλομεσαία δεν ξέρω αλλά αν είναι τελείως της πλάκας μπορεί να σου χαλάσουν τις βόλτες του ξύλου ή να σκουριάσουν! LEGO people live in houses made of their own flesh.
taq Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εξαρτάται αν ήταν γαλβανισμένες ή όχι γιατί η στρώση του ψευδάργυρου δημιουργεί ένα μανδύα που περικλύει την βίδα μην αφήνοντας τις τονικές της να μεταδοθούν στο ξύλο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ξέρω και γω τι να πώ.... (επίσης πλάκα κάνω, δεν συγχίζομαι εύκολα) In Fender Strat we trust!
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 ρε δεν αφηνετε τις @@@@@@@@@@ να μου δωσετε 55¤ να τελειωνουμε???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
taq Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εεεεεεε....... Περάστε την πρώτη του μηνός.... (κλασσική Ελληνική ασπρόμαυρη ταινία) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση