Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 .... Μπάσο: Gary Thain (Uriah Heep) (εντάξει, ας πούμε ότι έχω ανακαλύψει το ελιξίριο της νεκρανάστασης :)) Πλήκτρα: Rick Wright (Pink Floyd - το ελιξήριο και εδώ :D) Τύμπανα: Jeff Porcaro (Toto) Ξεχασες να δωσεις το ελιξηριο και στον porcaro :( Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Thanocaster Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Ξεχασες να δωσεις το ελιξηριο και στον porcaro :( Αυτόν τον έχω ζωντανό στο υπόγειό μου και του κάνω πειράματα! ;D ;D
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Τύμπανα: Gonzo Κιθάρα: Εγώ Βιολί:Vanessa Mae Φλογέρα: Νίκος Φιλιππίδης Πιάνο: Gregg Giuffria Στο τραγούδι: Ronnie James Dio Μπάσο: Rudy Sarzo
tsirobill Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Κιθαρα: εγω φωνη: Bryan Adams μπασο: Nicky wire (Manic street preachers) τυμπανα: Keith Moon (The Who) " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... "
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Drums: Chad Smith Guitar: Tony Rombola Guitar: Jerry Cantrell Vocals: Philip Anselmo Bass: Εγώ (αλλά θα ζήταγα αυτόγραφο πρώτα από όλους τους παραπάνω!!!!! Αφήστε που στα live αντί να παίζω θα τους χάζευα...) LA ROJΑ ARMADA
paranoid_gr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Για να δουμε..... Φωνη:Geoff Tate Kιθαρα:Εγω!!!!(backing vocals also ;)) Kιθαρα(2η):James Hetfield(ετσι και αλλιως για ρυθμικα τον θελω...και εχει ενα δεξι ο πουστης!!!) Μπασσο:Flea/Cliff Burton(δεν εχω αποφασισει ακομα.... ::)) Drums:Mike Portnoy/Chad Smith(Mια απο τα ιδια.... :P) Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))
dionisissab Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Εγώ τύμπανα.... Κιθάρες: David Gilmour Bass: Roger Waters Keys: Σταύρος λάντσιας Φωνή: όλοι! "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
stelios82k Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 drums: Danny Carey bass: Flea guitar: Edge guitar: David Gilmour vocals: Thom Yorke / Billy Corgan παλαμάκια: εγώ ;D we need to re-discover communication
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 όργανα: Συμφωνική του Βερολίνου. Σύνθεση: Εγώ... αυτά... δε θέλω πολλά άτομα στην μπάντα μου εγώ. είμαι ολιγαρκής, πράγματι! ::) Home - Editions Musica Ferrum
relayer Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Φωνή : Mark Free Κιθάρα : Steve Lukather Τύμπανα : Gavin Harisson Μπάσο : Chris Squire Πνευστά : Lee Loughnane/Walt Parazaider Πλήκτρα/σύνθεση : Neal Morse Πλήκτρα/σύνθεση : Relayer That's What Dreams Are Made Of... Υ.Γ. Ας συμφωνήσω με menelao, ε όχι και B' φωνή ο Freddie Mercury... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση