Alexeys Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω την όθονη του pc μπροστά στα πλήκτρα μου, κολλητά.Θα υπάρξει πρόβλημα με τον μαγνητισμό?Η οθόνη είναι TFΤ.Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά δεν θέλω να πάθουν κάτι τα πλήκτρα μου. :roll: :roll: όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
pkole Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Να πω την αλήθεια δεν το ξέρω αλλά το μόνο που έχω ακούσει είναι για ηχεία μη θωρακισμένα μαγνητικά και και απομαγνητισμό οθόνης. Αν υπάρχει θέμα με οθόνη και πλήκτρα (που μάλλον χλωμό το βλέπω) θα ήθελα να το ξέρω.
Vrass Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν παίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μην φοβάστε. Και με τα ηχεία αν υπάρχουν παρεμβολές φαίνεται αμέσως από την αλλοίωση των χρωμάτων στα άκρα της οθόνης κοντά στα ηχεία. Αν και όλα τα σύγχρονα ηχεία υπολογιστών είναι έτσι σχεδιασμένα που δεν δημιουργούν πρόβλημα με τα πεδία τους. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
plusyear Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 σε tft οθονη δεν θα χεις κανενα θεμα μαγνητικου φαινομενου -=Dream Within A Dream=-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση