takis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ οτι τα περιοδικά έχουν την ομορφιά τους αλλά πλέον με τo διαδίκτυο που να τρέχεις . Τα χεις όλα στο πιάτο. Oh no no no no no no no. Πίστεψέ με' date=' είμαι εθισμένος στο internet και τέτοια συλλογή από reviews καινούργιου εξοπλισμού, συμβουλές, νέα, δισκοκριτικές, συνεντεύξεις, setup tips, αφιερώματα στην κιθαριστική ιστορία κλπ. δεν τα βρίσκεις με τίποτα. Και πολύ περισσότερο βέβαια δεν τα βρίσκεις συγκεντρωμένα με ωραίο layout, με σωστό τρόπο γραψίματος και εγκυρότητα.[/quote'] +1000 το guitarist ειναι απλα κορυφη... :wink:
Vrass Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Aυτο εδω ειναι?http://www.myfavouritemagazines.co.uk/store/displaystore.asp?sid=440 Oh yes! Το βρήκες. Μπορείς να κάνεις συνδρομή με την electron visa. Εγώ έτσι έχω κάνει. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Enema Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μπα, δεν εχω λεφτα για την συνδρομη. Μαλλον θα το αγοραζω απο το πρακτορειο (που εχει και μια πολυ ενδιαφερουσα παρουσια μεσα μερικες φορες χμμμ... +1ς λογος :D) Αντε να δουμε ποτε θα ερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση