deadendmind Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ανθρωπος ειναι θεος...Εφαγα τον Manson στην μαπα, μονο και μονο για να τον δω να παιζει..! Τα σπαει...τι λιγοτερο να περιμενεις απο ανθρωπο που παιζει ΚΑΙ με τελε ΚΑΙ με bigsby... :D:D:D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 ναι αλλα προφανως σου διαφευγει αυτο http://vintage-guitars.com/artists/details.asp?ID=230 :wink: ο τυπος εχει μια απο τις μεγαλυτερες συλλογες τελε στον πλανητη.. :lol: Tα ξέρω, τα ξέρω... είχα πάρει ένα Guitarist με εκτενέστατο αφιέρωμα και συνέντευξη από τον ίδιο που μιλάει για τα καμάρια του. Αλλά απλά μιλούσα για την sign. Tele του. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
menelaos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 !!! Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει! Περίμενα πραγματικά άπειρα posts του τύπου "σιγά, απλά παίζει γρήγορα". Πάντως το προηγούμενο album του ήταν κορυφή! Και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για το τελευταίο του, το οποίο δεν έχω όμως ακούσει ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση