kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Και οι καραφλοί έχουν ψυχή. Nαι αλλά έχουν και ψ__ή, πράμα που με αφήνει παγερά αδιάφορο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
boukas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Πω έτσι έτσι να βλέπω θηλυκές εκπροσώπους των 4 νησιών και τπτ άλλο. Στο καλό, πάω για μελέτη.... :oops: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά δε του πες....Να σου τυλίξει την ξανθιά ή μένεις παραδοσιακός; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 παραδοσιακός τζαπανοφιλος :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
pastelius Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Πέτρο....Μη με απογοητεύσεις... :lol: :lol: feel da FUNK blast
Vrass Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εεεε αυτά δεν είναι ring girls. Δεν κρατάνε ταμπέλες με νούμερα. Κύριοι, είστε Αυτές πανε σε θρεντ με θέμα "επιστροφή στα θρανία - schoolgirls". Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
blue Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΣΥ πηγες να με απογοητευσεις...εγώ εχω ποστάρει ήδη :wink: Εdit:εχει δίκιο ο Βρας.Προς υπερασπιση μου εχω να πω οτι αυτες που εβαλα νωριτερα,τουλαχιστον κρατανε κατι https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Καταταγείτε, καταταγείτε μας λέγανε. Θα γνωρίσετε τον κόσμο, θα αποκτήσετε εμπειρίες... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Vrass Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Στο θέμα μας περικαλώ... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
The_Rover Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2007 pastelius και blue... σας στηρίζω!!! :D :D :D learn to swim...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση