iassael Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αν λεω βλακιες σορυ 8O Αλλα παρατηρησα πως σε συγκριση με το jazz squier μπάσο ενος φίλου μου το esp μου ενω φοράμε ίδιες χορδές είναι αρκετά πιο σκληρό! Ειναι ιδέα μου μήπως? Το μπράτσο είναι ολόισιο και στα 2 πάντως Αν όχι υπάρχει τρόπος να τις χαλαρώσω λίγο
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως είναι παλιές οι χορδές σου? Η διαφορά στην αίσθηση από όργανο σε όργανο είναι κάτι το συνηθισμένο πάντως. Δες και την απόσταση των χορδών από την ταστιέρα. Μπορεί στο δικό σου να είναι πιο ψηλά από το squier που είδες. Τέλος παίζει να είναι διαφορετικό και το scale των δύο οργάνων. Οπως και να΄χει πάντως πάντα θα βρίσκεις διαφορές από όργανο σε όργανο, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Μην αγχώνεσαι. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
iassael Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 χμμμ ειναι λιγο ψηλά ετσι κ αλλιώς οι δικές μου αλλά μετά αρχίζουν να τρίζουν... Λες να δοκιμάσω να τις κατεβάσω λίγο? Βασικά με τσατίζει που το squier μου άρεσε περισσότερο! :p
Vrass Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Χαμήλωσέ τες ελάχιστα ώστε να μην τρίζουν αλλά να σε βολεύουν. Α και μην τρελλένεσαι, όλοι βλέπουμε όργανα που μας αρεσουν περισσότερο από αυτά που έχουμε σε κάτι. Για αυτό το λόγο αγοράζουμε κι άλλα... :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
iassael Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 συμφωνώ και σε ευχαριστώ! Αλλα δεν θα αγόραζα με τιποτα μια "μουφα" (γενικώς δεν συμπαθώ τα squier) τουλαχιστόν το esp μου ειναι σοβαρότερο πιστευω... (η θέλω να πιστεύω :p)
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτές οι αντιληψεις ειναι πλήρως ξεπερασμενες....Sorry κιολας αλλά υπαρχουν φτηνα οργανα που απο reviews και διαφορες παρουσιάσεις που εχω δει στο noiz ειναι πολύ καλά και κοντραρουν ανετα τις "original" εκδοχές τους.... Time is just a fraction of the sine.......
Tthawth Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Να προσθέσω οτι μερικά ήδη χορδών, μαλακώνουν με τους ...μήνες. Εαν έχουν φάει πολύ φθορά, θα είναι πιό μαλακές οι χορδες του φίλου σου. Με το παίξιμο θα μαλακώσουν και οι δικές σου, όχι οτι ειναι απαραίτητα καλό αυτο... Εαν βέβαια και ο φίλος σου έχει καινούργιο σετ στο squier του, τότε φαντάζομαι οτι έχεις μεγάλη απόσταση χορδής ταστιέρα όπως σου είπαν παραπανω. Ότι και να κάνεις όμως, είναι αρκετά δύσκολο να έχεις δυο όργανα που να έχουν την ίδια αίσθηση στα χέρια σου. Προτείνω να περιμένεις μιά στιγμή που ο φίλος σου θα πάει τουαλέτα, ωστε να αλλάξεις θέσεις στα όργανα. Εαν το καταλάβει, καλώς. Εαν δε το καταλάβει... καλύτερα :Ρ http://www.facebook.com/fourlt
iassael Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω η τελευταία ήταν η πιο σωστή συμβούλη ιδικά τωρα που θέλει να παρει ενα musicman :p σας ευχαριστω όλους θα δοκιμάσω...
BoogieMan Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 Οσο πιο χαμηλα ειναι οι χορδες τοσο πιο "μαλακες" ειναι.... Επισης αν ριξεις κουρδισμα παλι χαλαρωνουν οι χορδες...μηπως του φιλου σου ειναι σε Ρε? Texas tone that's bad to the bone...
iassael Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον τις κατέβασα και ήδη είναι πιο μαλακές! Ευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση