Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
EEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! !#%$^@

Αφήστε τις μπηχτές!!!! :evil:

 

ειλικρινα δεν ειχα καμια προθεση...δες το πρωτο μου ποστ και πως συνεχιζεται...τι να πω ..οκ..

αν ειπα κατι κακο ρε παιδια ας μου το πει καποιος..

  • Απαντήσεις 73
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει:

 

1. Πως γίνεται η γλαρόσουπα.

 

Λοιπόν, αφού βρείτε τον κατάλληλο χασάπη για τον κατάλληλο γλάρο ( δυο με δυόμισι κιλά, όχι παραπάνω, δεν θα είναι γλάρος ), τον ξεπουπουλιάζετε, κρατάτε τα πούπουλα για να γεμίσετε ωραιότατα μαξιλαράκια και τον βάζετε να βράσει για κανένα μισάωρο με τρία τέταρτα.

 

Χύνετε το νερό και τον ξαναβάζετε να βράσει σε μια κατσαρόλα, στην οποία θα έχετε προσθέσει καροτάκια, κρεμμυδάκια και πατατούλες.

 

Το αλάτι και το πιπέρι εννοούνται, όπως επίσης εννοείται και το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο.

Όταν δείτε ότι έχουν βράσει τα λαχανικά , τα βγάζετε από την κατσαρόλα και προσθέτετε ολίγον ρύζι γλασέ (απΆ αυτό που κάνουμε το λαπά )

 

Σε ένα τεταρτάκι η σούπα θα είναι έτοιμη. Σερβίρουμε χωριστά σε πιατέλα, το γλάρο με τα λαχανικά και χωριστά τη γλαρόσουπα.

 

PS: Α, η συνταγή δεν ενδείκνυται για δείπνο, καθότι ο γλάρος πέφτει λίγο βαρύς.

 

Προτιμήστε μεσημέρι, για να βρείτε και κανένα φαρμακείο ανοιχτό …

 

ΥΓ: είναι κλεμμένο από αλλού προφανώς αυτό...:lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο
Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει:

 

1. Πως γίνεται η γλαρόσουπα.

2. Ποιός είναι αυτός ο π00%tees ο Παντελής. :lol:

 

1.Αν εισαι απλος φανταρος χτυπας γλαρο με τη σφεντονα σου ' date='τον ξεπουπουλιαζεις και τον βαζεις σε καλα αλατισμενο νερο να βρασει 2 ωρες,προσθετεις μπολικα κρεμμυδια και μπουκοβο και απολαμβανεις....

 

(αν εισαι των ειδικων δυναμεων οπως ο υποφαινομενος κανεις την ιδια συνταγη αλλα με...ελικοφτερο και τρως και τις φτερουγες..... :lol: )

 

@elavd : η συνταγη σου ειναι για αδελφες,οι πραγματικοι αντρες την φτιαχνουν οπως εγω!!! (ειδες παραπληροφορηση?? :) )

 

 

2.ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

 

αυτος εδω

πρεπει να ειναι, εχει και μαμω τα χουγιαρ!!

 

 

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
για τον παντελη δεν θα πεις; :)

 

http://www.pantelis.co.uk/ :lol: :lol: :lol:

 

που τον βρηκες ρε αυτον??? :lol: :lol: :lol:

 

ΑΑΑΑ πολύυυυ δύσκολο:

 

Είναι το 1ο αποτέλεσμα στο google στην αναζήτηση "pantelis" :lol:

 

EDIT: με τέτοιες μαλακιούλες που γράφω' date=' να πώς φτάνω τα 4230 posts αμέσως-αμέσως...:lol:[/size']

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Nα προσθέσω ότι η γλαρόσουπα πρέπει να βράσει πάνω σε φωτιά με ξύλα...κουρδισμένα εννοείται για το ΝΟΙΖ :wink:

 

Αν χρησιμοποιήσουμε μαόνι θα τονίσουμε την ντελικάτη γέυση που βγαίνει απ'το πέταγμα του γλάρου το οποίο χαρακτηρίζεται από το φοβερό sustain.

 

Αν πάλι χρησιμοποιήσουμε alderάκι του θεού το κρεας δεν θα καταφέρει να μαλακώσει πολύ από το βράσιμο, διατηρώντας έτσι λίγο twang και τα γνωστά σε όλους crisp but organic highs.

 

ΖDOING!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...