FusionMalmo. Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, όντος υπάρχει ένα 80's κλίμα το οποίο θα το κοιτάξω. Ίσως λιγότερο reverb... Όσο για τα πλήκτρα στο τέλος του κομματιού είναι αρμονίες και θα μπει και κιθάρα με το ίδιο θέμα, όντος είναι πολύ νεκρά αλλά αυτό έγινε εσκεμένα για να γεμίσει με κιθάρες μια τρίτη κάτω από αυτό που παίζουν τα πλήκτρα... Τότε θα τελειώσω και με τη μίξη οριστικά... Φιλικά, Διονύσης. 8)
alter hoh Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Φίλε "FusionMalmo..." το κομμάτι σας είναι εξαιρετικό. :D Έτσι ρε, ορίστε μια σοβαρή εγχώρια progresive μπάντα! Πήξαμε στους thrash-death-black-άδες!!! Για πες μου λίγο, το group σας είναι οι Spectrum; Η σελίδα σας στο myspace είναι αυτή που δίνεις παραπάνω; Respect to: Fragile Vastness, Equal Vector, Wastefall, Art of Simplicity... www.myspace.com/dizzydizign
batucada Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Nα προσθέσω αν μου επιτρέπεται, την πολυ καλή στερεοφωνική εικόνα του κομματιού, αν και το ευρος μπορουσε να μεγάλωσει λιιιγο ακόμα. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες για mastering?
FusionMalmo. Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Φίλε "FusionMalmo..." το κομμάτι σας είναι εξαιρετικό. :D Έτσι ρε' date=' ορίστε μια σοβαρή εγχώρια progresive μπάντα! Πήξαμε στους thrash-death-black-άδες!!! Για πες μου λίγο, το group σας είναι οι Spectrum; Η σελίδα σας στο myspace είναι αυτή που δίνεις παραπάνω; Respect to: Fragile Vastness, Equal Vector, Wastefall, Art of Simplicity...[/quote'] Ναι φίλε μου οι Spectrum είμαστε με myspace αυτό που δίνω παραπάνω.
FusionMalmo. Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Nα προσθέσω αν μου επιτρέπεται' date=' την πολυ καλή στερεοφωνική εικόνα του κομματιού, αν και το ευρος μπορουσε να μεγάλωσει λιιιγο ακόμα. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες για mastering?[/quote'] Το WaveLab 5 χρησιμοποιώ αλλά η στερεοφωνική εικόνα έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου κατα τη διάρκεια της μίξης στο NUENDO. Κατά το mastering πρόσθεσα μόνο compression, limiting & dithering. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση