NemOOO Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Καλημέρα..... Μετα απο μια μακροχρονια αποχη μου απο το πιανο μου ήρθε η ώρα να επιστρέψω....το θεμα είναι το εξής....Υπαρχει καποιος να μου προτείνει καποια site με patterns και chords για latin μουσική? Ακομα και βιβλία....αλά θα προτιμουσα κατι στο internet.... ευχαριστώωω...... Time is just a fraction of the sine.......
trigga Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2007 Νομίζω οτι είναι για ασυτή τη δουλεία τα εξής βιβλία Rebeca Mauleon - 101 Montunos Nelson Faria - Inside the Brazilian Rhythm Section Ι,ΙΙ. Μετά έχω για κιθάρα κάποια δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι. Ελπίζω να βοήθησα. Α ακόμα για αυτό που ψάχνεις και το Band in a box σου κάνει δουλειά όποια έκδοση κι αν έχεις.Επίσης μπορείς να βρείς και τα κομμάτια που ψάχνεις ή γενικα για λάτιν και μπόσα αρχεία για το Band in a box. Ένα τελευταίο που θυμήθηκα έχω(μπορώ να σου στείλω) κάτι συλλογές απο μίντι σε τΖάζ,λάτιν,μπόσα τα οποία μπορείς να βρείς ένα player και να παίξεις πάνω τους ή ακόμα να παρακολουθείς τι παίζουν απο μόνα τους.Και πάλι BBox για να τα βλέπεις και ακόμα ένα πλάιερ για μίντι ωραίο είναι το vanBasco Karaoke Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση