elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 @Harilatron & Boukaw7: δε σας θέλω στο thread μου! Σας ban-άρω στο εξής! Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! :lol: Φαρμακόγλωσσες!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Elavd μην μασάς, αυτές οι ατέλειες κάνουν την κιθάρα σου ξεχωριστή. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 ...Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! :lol: Φαρμακόγλωσσες!!! :lol: Βρε κουτό' date=' για να σκορπίσει το κακό το μάτι τα λέω όλα αυτά....[/size'] :lol: :lol:
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Elavd μην μασάς' date=' αυτές οι ατέλειες κάνουν την κιθάρα σου ξεχωριστή.[/quote'] ΩΧ!!! Βλακεία που τη βίδωσα δηλαδή τη ... σκάρτη βίδα!!! 8O Τη μετέτρεψα άθελά μου σε μια κοινή κιθάρα του σωρού!!! :lol: ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 η ατελειΑ μια και η μια απο τις δυο (η ΒΙΔΑ δηλ.. :lol: ) διορθωθηκε (ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ δυσκολη ηταν η επιδιορθωση της αλλα ο Ηλιας ως νεος Μαγκαϊβερ τα καταφερε!!! :lol: :lol: ) Βεβαια πως θα μπορεσει να βγει στο παλκο με αυτη τη παλιοκιθαρα που ΟΛΟΙ θα βλεπουν το chipping στο trem cavity ενας θεος ξερει!!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 @Harilatron & Boukaw7: δε σας θέλω στο thread μου! Σας ban-άρω στο εξής! Καλά το έλεγα τελικά εγώ!!! Εσείς οι 2 θα μου τη ματιάσετε την κούκλα με τη γλωσσοφαγιά σας!!! icon_lol.gif Φαρμακόγλωσσες!!! icon_lol.gif Καλά δεν σε ξαναπαίζω τότε! Α ναι και ο μπαμπας μου είναι αστυνόμος "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Κι εμένα ένας ξάδερφός μου είναι φαντάρος και θα σε δείρει! www.facebook.com/YourPaintedSmile
exarhos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Ηλια ο μονος τροπος να μη ματιαστει μια κιθαρα ειναι να λιωσεις χαντρες απο τη Σουμελα και το μιγμα να το ανακατεψεις με το τελειωμα του λουστρου.. www.myspace.com/costaexarhos
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 ε θα πάει και αυτός φυλακή "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 εμενα ο μπαμπας μου ειναι ο μαστερ κουνγκ φου & θα σας εξολοθρευσει και τους δυο!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση