elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Κατασκευαστές όπως η Larrivee αναγράφουν τα περί ιδρώτα στα manual που δίνει μαζί με τις κιθάρες... Τι εννοείς? Τι γράφουν δηλαδή? www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Γιαυτό και υποκατάστατα όπως το lemon oil τα χρησιμοποιούμε σε καινούργια όργανα ή σε αυτά που έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για καιρό. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Ηλία, δεν θέλω να "στη χαλάσω" αλλά τόσο το γεγονός ότι μία βίδα από τις 4 που κρατάνε το μανίκι δεν ήταν σφιγμένη σωστά, όσο και το ξεφλούδισμα μεγέθους κέρματος του 1 ευρώ μπορεί και να με είχαν κάνει να τη στείλω πίσω. ΟΚ, τη βίδα την έσφιξες, το ξεφλούδισμα δεν φαίνεται, αλλά κατά τη γνώμη μου, τα δύο αυτά σημεία δείχνουν ανεπίτρεπτα χαμηλό επίπεδο ελέγχου ποιότητας από την πλευρά του κατασκευαστή. Τέτοια πράγματα ούτε σε κινέζικα copies των 99 Ευρώ δεν θα ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ. Η μάλλον θα σκετόμουν "99 Ευρώ.... ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Η κιθάρα είναι πανέμορφη, είμαι σίγουρος ότι παίζει πολύ καλά, και όταν ολοκληρωθούν και "τα φινιρίσματα" του setup μπορεί να στρώσει κι άλλο το playability. Αλλά για καλοφτιαγμένη δεν νομίζω να περνιέται.
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Μπορεί ο μεξικανος να τα'χε τσούξει λίγο ή να την έφτιαξε αμέσως μετά την σιέστα! :D LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Ηλία' date=' δεν θέλω να "στη χαλάσω" αλλά τόσο το γεγονός ότι μία βίδα από τις 4 που κρατάνε το μανίκι δεν ήταν σφιγμένη σωστά, όσο και το ξεφλούδισμα μεγέθους κέρματος του 1 ευρώ μπορεί και να με είχαν κάνει να τη στείλω πίσω. ΟΚ, τη βίδα την έσφιξες, το ξεφλούδισμα δεν φαίνεται, αλλά κατά τη γνώμη μου, τα δύο αυτά σημεία δείχνουν ανεπίτρεπτα χαμηλό επίπεδο ελέγχου ποιότητας από την πλευρά του κατασκευαστή. Τέτοια πράγματα ούτε σε κινέζικα copies των 99 Ευρώ δεν θα ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ. Η μάλλον θα σκετόμουν "99 Ευρώ.... ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Η κιθάρα είναι πανέμορφη, είμαι σίγουρος ότι παίζει πολύ καλά, και όταν ολοκληρωθούν και "τα φινιρίσματα" του setup μπορεί να στρώσει κι άλλο το playability. Αλλά για καλοφτιαγμένη δεν νομίζω να περνιέται.[/quote'] Θεωρώ υπερβολικό να χαρακτηρίσεις "κακοφτιαγμένη" μια κιθάρα από αυτά τα 2 πράγματα που ανέφερες... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Θεωρώ υπερβολικό να χαρακτηρίσεις "κακοφτιαγμένη" μια κιθάρα από αυτά τα 2 πράγματα που ανέφερες... Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά εσένα δεν σε ενόχλησαν καθόλου? Η κιθάρα κάνει περίπου όσο ένας βασικός μισθός. :wink:
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 δλδ τι θεωρείς κακοκφτιαγμένη, όταν από το εργοστάσιο σου έρχεται με το ξεφλούδισμα που λέει ο harilatron; Και στην τελική ποιος μου λέει εμένα ότι αυτό με την βίδα δεν είναι κάτι σοβαρότερο, από απλά κάποιον που ξέχασε να την βιδώσει; Ξέρω 'γω σάπια βίδα ίσως, κακό ρουτάρισμα της τρύπας στο ξύλο; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
nio16 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Oντως είναι υπερβολικό αλλά μην ξεχνάς οτι υποτίθεται οτι μας έρχονται απο Master Builders του Custom Shop !!! Εκτός αν τις πασπατεύει ο Θωμάς ... Πάντως η δική μου 50s εκτός των χορδών ήρθε πολύ σωστή . ALOHAAAAAAAAAA
elavd Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά τι θεωρίες συνομωσίας είναι αυτές!!!! Σάπιες βίδες κλπ... (By the way θυμήθηκα αυτό: ) :lol: ΟΧΙ δε θεωρώ κακοφτιαγμένη μια κιθάρα που η μια της βίδα για 1-2 βόλτες δεν ήταν καλά σφιγμένη, ή που δεν ήταν καλά λουστραρισμένη σε ένα σημείο που δεν φαίνεται καν! Κακοτεχνία θα ήταν να έχει πρόβλημα στα τάστα, στο τρεμολο, στο λούστρο του σώματος (που φαίνεται), στο μπράτσο, στα κλειδιά κλπ. ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2007 καλά ναι... και αυτά κάποιος θα σου πει ότι φτιάχνονται με 1 σετάρισμα, άντε και καμιά ψιλοαλλαγή στην τελική... Λάθος! σε αυτού του είδους και τιμή όργανα, τουλάχιστον περιμένεις το χρώμα να είναι σωστό! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση