Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εγω να παω την αληθεια ειμαι ηδη κατοχος ενος Pod 2 απλα εχω ακοθσει τον τελευταιο καιρο πολυ καλα λογια για το xt. Κ οπου το ειδα Live ο ηχος ηταν γαμω!

Τωρα, προπερσυ ειχα παρει το Podxt Live και μετα απο ενα χρονο περιπου το εδωσα. Δε μαρεσε καθολου.

Δεν ειχα βαλει modelpacks ομως, και δεν ηταν καθολου πρακτικο στο ψαχτηρι...λογω σχεδιασμου του που ειναι για να το εχεις στα ποδια.

Αυτο με τους evergrey Μαρεσε!

www.myspace.com/alexiguitar

Δημοσιευμένο

αλλες προτασεις οπως gt-8 & tonelab τις εχεις απορριψει?

Οπως κ να χει παντως για να εκμεταλλευτεις στο επακρον τις δυνατοτητες του χρησιμοποιησε το σε πανω σε frfr (ειτε ενισχυτη πληκτρων ειτε σε monitor ηχεια η direct σε PA)

Κ κατι ακομα αν πας να το ακουσεις σε μαγαζι δοκιμασε να βαλεις μετα τον xtl και πριν τον ενισχυτη ενα bbe sonic stomp αν υπαρχει διαθεσιμο...

-=Dream Within A Dream=-

Δημοσιευμένο

επισης γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο γιατι θα βγει το Line 6 pod x3 το καινουργιο pod

για του λογου το αληθες

X3

http://www.line6.com/support/servlet/JiveServlet/download/3-12135-77368-1238/pod%20x3.jpg

Χ3 Live

http://www.line6.com/support/servlet/JiveServlet/download/3-12135-77400-1241/pod%20x3%20live.jpg

χαρ/κα

78 models of amplifiers.

24 models of baffles guitar.

98 models of pedals and effects of studio.

28 models of amplifier low.

22 models of baffles low.

6 micro models of préampli.

Technology A.I.R.™ II for the microphonous modeling of baffle/with in each possible case 4 positions of microphones.

2 channels being able to be treated differently (amplifier and effect for each) and usable simultaneously.

Treatment separate of entries Jack 6,35 and XLR.

Converters AN/NA 24-Bit-and treatments on 32-Bit with floating point.

Up to 9 effects for each adjustable channel with routing.

Connector industry USB 2.0 with stereo channels “Wet/Dry” for each entry, and possibility of edition since a computer and the software which is well.

1 entry out of Jack 6,35 and 1 audio input XLR.

Stereo exit S/P DIF.

Symmetrical exits of level line on jack 6,35.

An exit helmet on Jack 6,35.

Connection for pedal of optional expression FBV.

Entry on minijack for reader CD/MP3.

TAP tempo for the temporal effects.

Provided with alim and cable USB.

Still no idea of the price, while the infos delivered above are, I point out it, to take with prudence insofar as they directly do not emanate from the manufacturer.

και retail price 400$ k 500$ αντιστοιχα

-=Dream Within A Dream=-

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...