Alex-is Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2007 Podxt Για rock κ metal παιξιμο - live και recording. Λεει η όχι? www.myspace.com/alexiguitar
fretwork Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Λεει αν και περισσοτερο για recording και μελετη στο σπιτι.Για live ισως οχι και τοσο.Τουλαχιστον εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει live με ικανοποιητικα αποτελεσματα. Α και να ξερεις οτι το pod2 δεν ειναι χειροτερο απτο xt απλως διαφορετικο.Εγω ψηφιζω pod2... tiLlBoRn ViRtUe
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Μόνο και μόνο που το ποντ2 αδυνατεί να πάρει τα διάφορα πακέτα με ενισχυτές, εφε και διάφορες άλλες τέτοιες αναβαθμίσεις, αξίζει να δώσεις 100¤ παραπάνω για το χτ. Τα βγάζει τα λ7 από αυτό και μόνο. Για recording καλό είναι. Το ίδιο και για live, εφόσον έχεις την έκδοση live που είναι και σαν πεταλιέρα. Η απλή θα σε παιδέψει, αλλά θα την κάνει τελικά την δουλειά της "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
plusyear Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 αν παρεις την απλη θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου σε live με ενα midi controller π.χ behringer fcb 1010 + οτι θα χεις περισσοτερες επιλογες στα ποδια σου με εναν τετοιο κοντρολερ + οτι δεν ειναι το ιδιο να πεσει μπυρα σε live στο xtl και στο fcb (απο θεμα κοστους) - ειναι οτι θα εχεις 2 μηχανηματα να μεταφερεις Και Live τα καταφερνει μια χαρα Το ιανουαριο που μας περασε ειχαν ερθει λαρισα οι evergrey οι οποιοι επαιξαν μονο με xtl Direct στην κονσολα του μαγαζιου Ο ηχος ηταν ικανοποιητικος για τον χωρο στον οποιο επαιξαν http://img90.imageshack.us/my.php?image=cimg2815pl8.jpg -=Dream Within A Dream=-
nicktgr15 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Επειδη και εγώ θέλω να πάρω ενα pod. Το 2 ή το Xt. Σε σχέση με software plug in (π.χ. amplitube, guitar rig) πως τα πάει; Αξίζει τα λεφτα του δηλαδή;
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 αν έχεις καλή κάρτα και ξέρεις να ρυθμίζεις το λογισμικό, δεν θα δεις και πολλές διαφορές. Παρόλα αυτά κερδίζει καθώς το χρησιμοποιείς και σαν πεταλιέρα (σε πρόβα, λαιβ), καθώς το να στήνεις 1 laptop στο μαγαζί και να είσαι με την ψυχή στο στόμα, μην πάθει τπτ, δεν είναι και το καλύτερο. Ενώ αυτό το συνδέεις στην κιθάρα, στον ενισχυτή και είσαι έτοιμος "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
plusyear Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 αν έχεις καλή κάρτα και ξέρεις να ρυθμίζεις το λογισμικό' date=' δεν θα δεις και πολλές διαφορές. [/quote'] κατα την γνωμη μου σε high-gain ηχους εχουν μεγαλες διαφορες εγω αν τα ταξινιμουσα αυτα τα 4 θα εβαζα pod 2.0 xt amplitube 2 rig 2 αν θες τσεκαρε http://bossgtcentral.com/forum/showthread.php?t=14176&highlight=tonelab+pod+amplitube και παρε μια ιδεα για το πως ακουγονται καποια mfx + software -=Dream Within A Dream=-
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 χμ κοίτα, το xt με τα διάφορα πακέτα είναι καλύτερο από το 2. Μάλιστα έχει βγει και ειδικό μεταλ πακέτο γιαυτό. Τώρα αν βάλεις το μποσ ds σε μεσα μπουγκι από το amp2 και το podxt δεν θα ακούσεις πολλές διαφορές. Αν όμως πεις να βγάλεις πιο βαρύ ήχο θα το καταφέρεις με το ποντ καλύτερα, καθώς σου δίνει επιλογές, που δεν τις έχει το αμπλ2, όπως πχ soldano, line6 insane ενισχυτές, διάφορα πολλά περισσότερα πετάλια και εφε κτλ κτλ κτλ. Α ναι και εννοείται πως θα έχεις κάρτα με πολύ καλή είσοδο για κιθάρα, αλλιώς το παιχνίδι χάθηκε εν τη γενέσει του. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
plusyear Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 σιγουρα το xt εχει περισσοτερα πραγματα (ειδικα αν βαλεις κ τα 3 model packs) απλα το Pod 2 μου ακουγεται πιο ''φυσικο'' (βασικοτατος παραγοντας ειναι οτι δεν πασχει απο fizz το 2.0) και με ενα sd-1 μπροστα βγαζεις πολυ καλα πραγματα Προσωπικη αποψη ειναι βεβαια... -=Dream Within A Dream=-
boukas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2007 Αυτό με το πιο φυσικό το έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, δεν τα έχω δοκιμάσει δίπλα-δίπλα. Να μια καλή ευκαιρία, τώρα που ψάχνομαι για 1 τέτοιο εφεδάκι να το κάνω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση