edessaios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά αυτές τις μέρες προσπαθώ να φτιάξω το performance menu στο korg pa50 που έχω,αλλά μου τρώει πάρα πολύ ώρα αυτή η δουλειά.Καθώς πρέπει να μετακινώ τους ήχους τους λαικούς σε άλλη σελίδα και μετά να βάζω άλλους από το program που μου είναι χρήσιμοι αφού πρώτα τους ονοματίσω. Έτσι αναρωτήθηκα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα pcg καθώς και αυτούς του αρμονιόυ και να τους φτιάξω όπως θέλω εγώ. Θα με βοηθούσε που αν υπάρχει κάιτ τέτοιο Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαγγέλης.
Nasos71 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Αν είχε μια θύρα usb αυτό το μηχανάκι......
korg_nikos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 To ΚΑΤ2000 εκανε για αυτή τη δουλειά για το PA80...αλλά δεν δοκίμασα ποτέ με το PA50
edessaios Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 λογικά είναι το ίδιο,αλλά που μπορούμε να το βρούμε αυτό?
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά αυτές τις μέρες προσπαθώ να φτιάξω το performance menu στο korg pa50 που έχω,αλλά μου τρώει πάρα πολύ ώρα αυτή η δουλειά.Καθώς πρέπει να μετακινώ τους ήχους τους λαικούς σε άλλη σελίδα και μετά να βάζω άλλους από το program που μου είναι χρήσιμοι αφού πρώτα τους ονοματίσω. Έτσι αναρωτήθηκα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα pcg καθώς και αυτούς του αρμονιόυ και να τους φτιάξω όπως θέλω εγώ. Θα με βοηθούσε που αν υπάρχει κάιτ τέτοιο Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαγγέλης. Εάν κατάλαβα καλά, θέλεις να μετακινήσεις από μνήμη σε μνήμη εντός του ίδιου section ? Δηλαδή κάτι σαν "από Patch σε Patch" ή "από Performance σε Performance" ? Εάν ναί, στείλε μου ζιπαρισμένο ένα οποιοδήποτε αρχείο του οργάνου που περιέχει αυτές τις πληροφορίες (δεδομένα), να δω τι μπορώ να κάνω.
korg_nikos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Eδεσσαίος βρες με απογεύματα στο msn και θα στο στείλω
edessaios Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 το πήρα.θα το κοιτάξω το βράδυ γιατί τώρα πρέπει να μελετήσω μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση