Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ξέρετε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα dj για το pc?το καλλίτερο freeware ,(αν υπάρχει) και το καλητερο software!

Επίσης αν ξέρετε πως με κάποιο από αυτά τα προγράμματα μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυο κάρτες ηχου που έχω (μια onboard και μια κονωνική pci) χρησιμοποιώντας την ονβοαρδ για να ακούσω το επόμενο κομμάτι!ευχαριστώ

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακός,από τα details που διάβασa όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω αν μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις δυο κάρτες ήχου που έχω!ευχαριστώ!

Δημοσιευμένο

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το demo και να το ψάξεις, αν δεν σε βοηθήσει κάποιος άλλος (κάποιος θα βρεθεί όμως). Εν τω μεταξύ, έχεις ενεργοποιήσει και τις 2 κάρτες με επιτυχία (χωρίς conflicts);

Γεράσιμος

• Administrator
Δημοσιευμένο

Το συγκεκριμμένο πρόγραμμα της Native Instruments είναι από τα κορυφαία του είδους και γι αυτό και η σχετική τιμή.

Υπάρχει επιλογή για να κάνεις pfl (pre fader listen) στο επόμενο κομμάτι φυσικά μέσα από δεύτερη κάρτα.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα (freeware και shareware) για όλες τις ανάγκες.

Κάποια για live Dj και άλλα για radio dj.

Ανάλογα με τις προτεραιότητες σου (πχ. λειτουργίες playlist, pitch-riding, κλπ) διάλεξε. Τα περισσότερα βρίσκονται εδώ:

http://www.hitsquad.com/smm/cat/DJ_MIXING/

Καλό ψάξιμο! :wink:

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...