nathanlyk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Μπορείτε να εξηγήσετε τι παίζει με τα balanced καλώδια; Διάβασα κάποια πράμματα στο .."υπόμνημα". Έχω την m audio fast track usb, ακόμα δεν έχω monitors, αλλά ας πούμε ότι έχω. Μπορώ να πάρω balanced καλώδια και να έχω λιγότερο θόρυβο στο σήμα που βγαίνει από τα ηχεία;; Καπώς έτσι δεν είναι; www.myspace.com/nathanlyk
gerasimos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Τα balanced καλώδια απαιτούν balanced εξόδους. Η FastTrack USB δεν έχει balanced εξόδους οπότε δεν χρειάζεσαι τέτοια καλώδια. Αν είχε, ναι θα ήταν καλύτερα για το θέμα του θορύβου.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Αν είχε' date=' ναι θα ήταν καλύτερα για το θέμα του θορύβου.[/quote'] ... και εφ' όσον το μήκος των καλωδίων θα ξεπερνούσε τα 3 μέτρα. Οι διαφορές είναι αμελητέες στα κοντά καλώδια. Live and let Live.
nathanlyk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2007 Με λίγα λόγια τα κοντότερα καλώδια το καλύτερο αποτέλεσμα... www.myspace.com/nathanlyk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση