marilazi Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 καλυτερα να ...μελετας παρα να μιλας. www.mariolaz.com
marilazi Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 κ ενας 2 χρονος που παιζει djembe www.mariolaz.com
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Αν είναι δυνατόν!!!Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!Τους αξίζει ότι καλύτερο για το (επαγγελματικό) μέλλον τους!!! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
12plus Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Απίστευτα. Χαίρομαι όταν βλέπω τέτοια παιδιά... Πραγματικά περήφανος που είμαι άνθρωπος :D
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 εδω το εφταχρονο εγινε 10!!! :oops: 8) 8O 8O 8O 8O εδω ειναι και το site του http://www.jacobarmen.com ....λεω να πηγαινω να δεω αν εχει τιποτα το παραγαδι μου......... 8O :oops: 8) Mesa/Boogie & Strato
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2007 να και οι γιοι του! χαχα! Mesa/Boogie & Strato
12plus Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 (Στο δεύτερο βιντεάκι της σελίδας, ξέρετε ποιο κομμάτι είναι αυτό του οποίου ακούμε το μπάσο ενώ μένει 1.00 για να τελειώσει το video ? - το λέω γιατί όταν βλέπουμε κλιπάκι από τη σελίδα, χωρίς να ανοίγει σελίδα του youtube, ο "χρόνος" δείχνει αντίστροφη μέτρηση)
neeq Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Τα μισω αυτά τα παιδάκια :twisted: :lol: Πλάκα κάνω.....ρε πως φτάνουν τη μπότα? Εγώ σ'αυτή την ηλικία το μόνο μουσικό που έκανα ήταν "Μπε μετο καπριολέ, παμε κα κανα κατε" :oops: ήθελα λίγη δουλειά στις χαμηλές
12plus Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2007 (Στο δεύτερο βιντεάκι της σελίδας' date=' ξέρετε ποιο κομμάτι είναι αυτό του οποίου ακούμε το μπάσο ενώ μένει 1.00 για να τελειώσει το video ? - το λέω γιατί όταν βλέπουμε κλιπάκι από τη σελίδα, χωρίς να ανοίγει σελίδα του youtube, ο "χρόνος" δείχνει αντίστροφη μέτρηση)[/quote'] Έπαιζε σε μία διαφήμιση :roll: Το θυμάται κανείς? :roll: :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση