Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2003 Administrator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2003 Φίλε gerasimos εύγε! Μας πρόλαβες στη γωνία καθώς σε λιγο θα ξεκινήσει το poll για τα 2003 Awards. Εγώ ψήφησα. Live and let Live.
Anonymous Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2003 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2003 Πως ψηφίζουμε; Δεν υπάρχει κανένα κουμπί!
mindconspiracy Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2003 και εγώ ψήφισα! καλή ιδέα το voting :D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2003 Administrator Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2003 Πως ψηφίζουμε; Δεν υπάρχει κανένα κουμπί! Πρέπει να είσαι μέλος για να ψηφίσεις. (για λόγους διαφάνειας! :oops:) Και βέβαια... δεν σου επιτρέπεται 2η ψήφος. Live and let Live.
gerasimos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2004 Σωστός. Μου διέφυγε στην αρχική μορφή της ψηφοφορίας και δεν μπορώ να το διορθώσω. ¶ρα, μάλλον τα "¶λλο" αναφέρονται στο
akisd28 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2004 Είμαι μέλος. Πως ψηφίζω; url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K
nectarios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2004 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2004 Den yparxei option gia na pshfiso... Douleyo me to Logic, opote "allo" :lol: Tsiou.
Alex-is Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2004 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2004 Kanw tis paragwges mou sinithws me COOL EDIT PRO 2OOO :x www.myspace.com/alexiguitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση