shanti Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Γεια χαρα.. ειμαι εντελως ασχετος με hardware synths κτλ και μου εχει μπει στο ματι το novation XIOSYNTH 25. ειναι αρκετα φτηνο απ'οτι βλεπω κ γενικοτερα ψηνομαι... επισης εχω ψηθει με το Roland SH-201 που απ'οτι διαβαζω ειναι φιλικο με αρχαριους αλλα στην διπλασια περιπου τιμη... καποια σχολια που μπορει να με βοηθησουν η να με αποτρεψουν στην αγορα τους? ευχαριστω...
skouter Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Γεια χαρα..ειμαι εντελως ασχετος με hardware synths κτλ και μου εχει μπει στο ματι το novation XIOSYNTH 25. ειναι αρκετα φτηνο απ'οτι βλεπω κ γενικοτερα ψηνομαι... επισης εχω ψηθει με το Roland SH-201 που απ'οτι διαβαζω ειναι φιλικο με αρχαριους αλλα στην διπλασια περιπου τιμη... καποια σχολια που μπορει να με βοηθησουν η να με αποτρεψουν στην αγορα τους? ευχαριστω... Εγω θα προτεινα να ψαξεις για ενα ms2000 μεταχειρισμενο. Κατα την αποψη μου ειναι καλυτερο και απο τα δυο. Το sh-201 δεν με ενθουσιασε καθολου οσο για το novation επειδι δεν το εχω δουλεψει πολυ κραταω τις επιφυλαξεις μου. Παρολα αυτα περι ορεξεως......!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση