12plus Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Πες μου ότι θα παίξεις με theremin, αυτό πες μου μόνο, τέλος...
skouter Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Και με theremin και με,spaceship και με mms........ Νομιζω οτι η ζεστη με εχει χτυπησει ασχημα!!! 8O 8O 8O :lol:
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Μην πεις τίποτα... Είμαστε γεννημένοι για να κάνουμε δισολία, σε κατάλαβα από το lead! ΤΕΛΟΣ... 8) :D Yes it is!!!
skouter Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Πες μου ποσα πληκτρα εχεις και αν σου κανω θα σου πω και εγω!! Αχ αγαπη μου! Να σε πεταξω σε μια βαση να σου κανω μια φιλτροσκοπηση!!! :oops: :oops: :oops:
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Τέτοια να ακούω!!! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
jobforacowboy Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess.... Eπειδη ειναι ο Rudess και ειναι πολυ rude ο π*υστης ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΕ ΛΑΙΒ ΜΕ... ...iPhone!!!! Kai ekane kai solo! (sto 0:40)
ex-cyclops Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλή μαγκιά το iPhone, αν και πιο πολύ για hype το κάνει ο Ιορδάνης. Ποιος ξέρει, θα έχει κάνει και στην Apple endorsement, μετά από τους μεγάλους των πλήκτρων (βλέπε Korg, Roland, Kurzweil, Moog και δε συμμαζεύεται). Πολλοί μουσικοί/stars τη βγάζουν με τσάμπα εξοπλισμό. Μόλις βγαίνει κάτι καινούργιο, τσουπ τους βλέπεις να το μοστράρουν στα gigs και σε βιντέκια από τα προσωπικά τους στούντιο. Πάντως το Zen Riffer είναι τουλάχιστον κακόγουστο, εμένα δε μου αρέσει. Και γενικά η υπόθεση keytars προσωπικά μου κάνει κάτι σε κιτς, δε μου αρέσει.
jobforacowboy Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Καλή μαγκιά το iPhone, αν και πιο πολύ για hype το κάνει ο Ιορδάνης...... ....Πολλοί μουσικοί/stars τη βγάζουν με τσάμπα εξοπλισμό. Μόλις βγαίνει κάτι καινούργιο, τσουπ τους βλέπεις να το μοστράρουν στα gigs και σε βιντέκια από τα προσωπικά τους στούντιο. μαλλον το βλεπεις ΜΟΝΟ απο την κακη πλευρα του θεματος,δηλαδη αυτου που ΔΕΝ εχει καποιο endorsement. Το οτι οι εταιρειες οργανων πρεπει να διαφημισουν το προιον μεσα σε εναν κυκεωνα τεχνολογιας και διαλεγουν τους ""stars" δε σου φαινεται σαν κατι πολυ λογικο? Και φυσικα το κανει για το hype το iPod ο ανθρωπος,τι συμπερασμα ηταν αυτο!?!?!?! Παντως ΚΑΙ εμενα τα keytars of any kind παντα μου φερνουν Ρακιντζη στο μυαλο :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση