12plus Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Το παιδί έχει τρελαθεί λίγο, εώς πάρα πολύ :P
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες; Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol: Είναι για να κάνεις ότι παίζεις ενώ χοροπηδάς στην σκηνή μπροστά στα πιπίνια … :wink: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Alexeys Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Πλακα μας κανει;Τι να παιξεις σε 2 οκταβες; Αυτό δεν είναι για να παίζεις βρε … :lol: Είναι για να κάνεις ότι παίζεις ενώ χοροπηδάς στην σκηνή μπροστά στα πιπίνια … :wink: Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol: όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
Alchemist Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2007 Έτσι ακριβώς!Φαντάσου τον Rudess να χοροπηδάει σαν κατσίκι μπροστά στα πιπίνια!!!Σκέτη απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol: Εντάξει, μόλις μπήκαμε στο twilight zone... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! :D :D :D Yes it is!!!
harisexp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 40 κιλα πλαστικατζουρα, δεν μπορεσαν να βαλουν κανα πληκτρο παραπανω; Πρεπει να το εχω δει καπου αυτο παντως, μαλον στον αρχοντα των δαχτυλιδιων.Δεν ειναι ασχημο, αμα του βαλεις μια χορδη γινεται τοξο. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
UnderGround Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
Alexeys Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 40 κιλα πλαστικατζουρα' date=' δεν μπορεσαν να βαλουν κανα πληκτρο παραπανω;Πρεπει να το εχω δει καπου αυτο παντως, μαλον στον αρχοντα των δαχτυλιδιων.Δεν ειναι ασχημο, αμα του βαλεις μια χορδη γινεται τοξο.[/quote'] Eμένα μου θυμίζει τσεκούρι πάντως.Έχει γίνει πολύ επικίνδυνος αυτός ο άνθρωπος!Μπορεί να χτυπήσει κανέναν με αυτά τα πράγματα! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
Alexeys Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Για ρίξτε μια ματιά: όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει
skouter Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Καλό μπλιμπλίκι και αυτό' date=' ωραία πράγματα ανακαλύπτεις ρε UnderGround! :) Ψιλοχαζομάρα όμως το design, σαν το κέρατο το τράγιο είναι το ρημάδι... :? Να δω τι άλλο στολίδι πάντως θα βάλει στο rig o Rudess, απορώ γιατί δεν χώνει κανένα theremin, τι λέτε; Αυτό ήθελα να πω κι εγώ! Αηδία το 'χει κάνει ο Ιορδάνης, τι είναι αυτή η κατάσταση; Δεν του έφταναν όλα τα τέρατα που κουβαλάει στη σκηνή (Oasys, Radias, V-Synth, modular synth, Continuum), θέλει και αυτό από πάνω; Ούστ! :twisted: Σκεψου δηλαδη οτι τον τυπο τον πληρωνει η kurzweil,korg,roland.Λες αν του τα σκασει η casio να παιξει και με αρμονιο?χαχαχα! Παντως με ολα αυτα που κουβαλαει πρεπει να ειναι στον ογκο τωρα,ΤΕΛΟΣ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση