metallos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Cutaway λέγεται το κόψιμο.Τα κέρατά λέγονται upper και lower bout. Σωστος αλλα και τα κερατα κοψιμο δεν ειναι ουσιαστικα? :?
odis13 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά όταν λές Cutaway εννοείς το κενό που υπάρχει.Bout είναι μόνο το αυτό το τσουτσέκι, το κέρατο.Π.χ. η framus diablo μου έχει cutaway ίδιο με strat αλλά πιο κοντό και πλατύ bout.Η ας πούμε το χαρακτηριστικό upper bout των Parker.
metallos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά όταν λές Cutaway εννοείς το κενό που υπάρχει.Bout είναι μόνο το αυτό το τσουτσέκι' date=' το κέρατο.Π.χ. η framus diablo μου έχει cutaway ίδιο με strat αλλά πιο κοντό και πλατύ bout.Η ας πούμε το χαρακτηριστικό upper bout των Parker.[/quote'] Οκ.Τωρα καταλαβα τι εννοεις.Ευχαριστω για την επεξηγηση :D .
maidenas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 O JUSTIN CHANCELLOR παιζει με Ernie Ball MusicMan & Wal 8) αν και δεν έχω ακούσει πολλά από Tool (ούτε τρελαίνομαι ν'ακούσω επίσης), ο τύπος έχει φοβερό στύλ παιξίματος και μ'αρεσει επίσης πολύ ο ήχος του...ξέρει κανείς τι ενισχυτές/εφέ χρησιμοποιεί???? If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."
PaulVon Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2007 όπως έγραψα και πιο πρίν http://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Chancellor τα λέει όλα Destroy him, my robots!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση